• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2019

20:10

(FOTO) GREŠKA ILI PROVOKACIJA? Litvanci zaboravili na bitan detalj, pa odmah reagovali!

Crvena zvezda

(FOTO) GREŠKA ILI PROVOKACIJA? Litvanci zaboravili na bitan detalj, pa odmah reagovali!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve u Litvaniji, a domaći su se potrudili da odmah "pecnu" crveno-bele svojim gestom

Naime, na stadionu u Marijanpolju Crvenu zvezdu je dočekao stari grb šampiona Srbije na semaforu sa dve zvezidce. Verovatno da je u pitanju greška domaćina ovog susreta, ali bi mnogi pomislili i da je ovo način da se protivnik isprovocira. Međutim, ubrzo je usledila korekcija pa je semarof prepravljen.

ZVEZDA BRZO NAŠLA ZAMENU ZA SAVIĆA! Vraća se junak crveno-belih!

Crveno-beli su ove sezone osvojili 30. titulu jer im je priznata ona iz 1946. godine pa je tako grb kluba dobio dodatnu, treću zvezdicu. Međutim, izgleda da je to promaklo Litvancima koji se nisu najbolje spremili za ovaj duel.

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 4 godine

Kakva greska ? To sto ste vi umislili da ste veci od drzave i da mozete sami sebi da pripisete titulu iz 1946 za neko smesno takmicenje gde niste bili ni sampion Beograda to je vas problem. Brzo cete vi skinuti tu zvezdicu, a bogami kako ste krenuli moze da vam se desi da zavrsite i u beton ligi, u stvari tamo cete i zavrsiti cim vam gazda zglajza sa vlasti, a vas direktor ce opet u Kaliforniju na usavsavanje.

Mitter

pre 4 godine

Smećari iz informera za ite tu trecu sebi u dupe, a cetvrtu pederu koji vas finansira

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija