• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.06.2024

06:30

Kakva grupa građana, grlom u jagode... Navijači očajni, pljušte uvrede na račun Piksija i igrača

profimedia

EURO 2024

Kakva grupa građana, grlom u jagode... Navijači očajni, pljušte uvrede na račun Piksija i igrača

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Austrije u Beču sa 2:1 u prijateljskoj utakmici pred odlazak na EURO u Nemačkoj, što više ne iznenađuje navijače.

Srbija se raspala na bečkoj travi u prvih 15 minuta. Delovala je naša selekcija potpuno izgubljeno na terenu, kada je primila dva gola, ali je Strahinja Pavlović ublažio poraz i nije nam se opet zatresla mreža. Do kraja "orlovi" nisu posebno briljirali, mada su delovalo agresivnije na momente i kvalitetnije od protivnika. 

Moraće naša odbrana u narednih desetak dana žestoko da se utegne inače nas čeka horor protiv Engleza na startu šampionata. Piksi je promenio veliki broj igrača, ekspermintisao i nadamo konačno otklonio dileme koje je imao, jer ako toga bude i u Nemačkoj preti nam katastrofa. Posle utakmice su navijači na društvenim mrežama kritikovali ne samo igrače nego i selektora Dragana Stojkovića, koji je posle meča uveravao da će sve biti u redu.

- Dobra provera, ima loših, ali i dobrih stvar. Nema spavanja za trenere, već noćas ćemo napraviti video analizu i jedan dobar sastanak, da igrači i u vizuelnom delu vide gde su dobri, a gde greše. Biće Srbija prava u Nemačkoj. Imamo i Švedsku, ali sabraćemo utiske i videćemo šta je to najbolje što Srbija može da pruži. Sigurno će ove dve utakmice i meni dati odgovore što se tiče igrača. Imali smo problema, sa Kostićem, sa Spajićem koji je tražio izmenu. Saša Lukić takođe nije spreman za svih 90 minuta. Rešavaćemo te probleme u hodu. Imamo dovoljno vremena, ali ova utakmica je odlična za analizu. Nisam srećan što smo izgubili, ali me hrabri da će biti dobro u Nemačkoj - rekao je selektor posle utakmice.

Cinizma ne manjka navijačima.

 

 

 

Selektor je prvi na udaru.

"Bravo Piksi pokazao si da nemaš pojma, još uvek se tražiš olakšaj nam ovu moru i propusti avion za Nemačku".
 

Navijači nemaju milosti prema našim fudbalerima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija