• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.06.2024

08:35

Stojkovića izluđuju, pa podviknuo: To ne sme da se radi (FOTO/VIDEO)

tanjug/ap

EURO 2024

Stojkovića izluđuju, pa podviknuo: To ne sme da se radi (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi nije mogao da kontroliše emocije u finišu utakmice protiv Austrije (2:1) pa je žestoko opsovao posle greške Lazara Samardžića.

Selektor je bio ljut zbog situacije u 84. minutu kada se otvorila jedna kontra Srbije, ali je Lazar Samardžić loše reagovao i udario je u odbrambenog igrača, izgubio loptu i omogućio Austriji da krene u kontru.

Uhvatio se naš selektor za glavu zbog propuštene šanse i žestoko opsovao.

- Reakcija? Ne volim da gubim, posebno kad je nezasluženo. Izluđuju me takve stvari. Nije on u pitanju, nego bilo ko, to su lopte koje moraju da budu kod nas u posedu. Svaka izgubljena lopta pravi problem timu. To je mnogo više patnje, zbog čega, jer se izgubi takva lopta? Ne sme da se to dešava. Samo to može da me iznervira. Nisam gledao Engleze protiv Bosne i Hercegovine jer su igrali sa drugim timom koji neće igrati u Nemačkoj, gledao sam samo hajlatse. To je bio drugi tim, u Nemačkoj će biti drugi sastav - objasnio je selektor Stojković posle utakmice u Beču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @radamel_babovic

 

Ono što sve brine su dva prelako primljena gola u prvom poluvremenu. 

- Mi smo se spremali. Da ste bili na sastanku i čuli šta sam im rekao... Potpuno je nejasno da se ne odgovori na takav agresivan početak. Znali smo da će tokom prvih 10 minuta biti takav ritam igre i da ćemo da uspostavimo naš stil igre kasnije. Kao što ste videli, krenuli smo sa četvoricom u poslednjoj liniji i kasnije sam po mom ubeđenju promenio i mislim da sam dobro uradio. 

Izgubila je Srbija, ali je provera protiv Austrije pomogla selektoru, mogao je Stojković pred EURO da vidi gde škripi.

- Falila nam je pas igra u prvom delu, moramo da dominiramo u posedu i da kroz taj ritam koji nametnemo dođemo do šansi. Bilo ih je danas. Imao je Tadić jednu mrtvu šansu, pa ne znam ko još, ali smo lako i vrlo naivno primili golove i uspeli smo da se vratimo i na psihološkom planu i po planu igre kakav smo želeli da prikažemo.

 

Srbiju 8. juna očekuje meč sa Švedskom u Stokholmu, a onda povratak u Beograd. Odatle se putuje u Augzburg gde će biti baza "orlova" u Nemačkoj. Prvi meč na EP igramo protiv Engleske 16. juna u Gelzenkirhenu. Potom će "orlovima" rivali u grupi C biti Slovenija 20. i Danska 25. juna.

Pogledajte temperamentne reakcije našeg selektora u meču sa Austrijom.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija