• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.06.2024

10:14

Dejan Nedić napravio šou! Nastao lom u studiju, poznati sudija zapevao čuveni hit! (FOTO/VIDEO)

RTS printscreen

EURO 2024

Dejan Nedić napravio šou! Nastao lom u studiju, poznati sudija zapevao čuveni hit! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji fudbalski sudija, a sada analitičar na RTS-u Dejan Nedić, napravio je pravi šou gostujući u emisiji "Jedan dobar dan" na Javnom servisu!

Legendarni arbitar, koji se proslavio originalnim komentarima na račun kolega, ali i fudbalera, latio se mikrofona i zapevao čuveni hit Mikija Jevremovića "Pijem", čime je doveo atmosferu do usijanja!

Harizmatični analitičar dugo godina na "RTS-u" komentariše sudijske odluke i kada igra reprezentacija Srbije, ali i srpski klubovi u Evropi. Nezaobilazan je i tokom mečeva Lige šampiona, a nije tajna da voli da zapeva uživo u programu.

 

To je i sada uradio, a kako je to izgledalo, možete pogledati na snimku ispod.

 

 

Gospodin Nedić je neretko svojim sjajnim i originalnim komentarima umeo i da nasmeje gledaoce, pa je tako pre nekoliko godina u studiju komentarišući fudbalska dešavanja izvadio kartone i počeo da maše po studiju.

 

 

Odranije je poznato da je gospodin Nedić vrlo svestrana ličnost, između ostalog, dugo je direktor Druge ekomomske škole u Beogradu. Po struci je diplomirani ekonomista, a radio je i kao profesor statistike.

Volim da sportisti završe redovnu školu, ali i da budu uspešni u tome čime se bave, zato im i izlazimo u susret i pomažemo. Zbog toga ćemo aplicirati da se uvede i jedno odeljenje koje bi imalo i stručne ekonomske i zdravstvene predmete, smer ekonomski tehničar-sportsko odeljenje - govorio je Nedić svojevremeno u jednom intervjuu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija