• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. K.

16.06.2024

07:21

"Orlovi" brutalno poniženi! Ovo je kvota na pobedu Srbije protiv Engleza

Starsportphoto©

EURO 2024

"Orlovi" brutalno poniženi! Ovo je kvota na pobedu Srbije protiv Engleza

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 21 čas igra svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu posle čak 24 godine (RTS 1, Arena 1 premijum 1).

Kao i pre dve godine u Kataru kada smo na startu igrali protiv Brazila, ponovo ćemo prvo igrati protiv najjačeg tima u grupi - Engleske. Prema Piksijevim rečima, očekuje se da Srbija napadne Englesku, pa čak i da na 1:0 krene po drugi gol. Takođe, selektor je rekao da zna startnih 11 i Srbije i Engleske, nije želeo ništa da otkriva, ali obećava da će Srbija biti zadovoljna.

Svetske kladionice na dan meča su otpisale Srbiju, za njih su Englezi dobili meč pre nego što je i počeo. Kvota na Gordi Albion je 1,5, na naše momke osam, dok je 4,7 da će meč biti okončan nerešenim rezultatom.

Foto: Starsportphoto©

Dragan Stojković Piksi

Da će Englezi prvi postići pogodak na utakmici kvota je 1,4, a na "orlove" 3,75. Kvota 4,2 je da će prvi pogodak postići Hari Kejn, dok je čak 11 na Džuda Belingema i našeg Aleksandra Mitrovića, a 13 na Dušana Vlahovića, koliko je i kvota da će prvi pogodak postići Luka Jović, a 19 je na Petra Ratkova. Ako se kladite da će prvi zatresti mrežu Lazar Samardžić kvota je 19, kao i na Veljka Birmančevića, a na Dušana Tadića je 23, dok je na Sergeja Milinković Savića 26. 

Da će Englezi voditi na poluvremenu i pobediti kvota je 2,3, a na Srbiju 13, dok je 31 da će Srbija dobiti prvi deo meča, a da će na kraju Englezi slaviti, dok je čak kvota 81 da će Englezi voditi posle prvih 45 minuta igre, a Srbija dobiti utakmicu.

Foto: fss

 

Na Vlahovića je kvota 51, da bi mogao da postigne dva ili više golova, kao i na Luku Jovića, na Belingema 29, a najamanja je naravno  na Kejna - 6,5. Kejn je favorit i za potencijalni het-trik sa kvotom 29, dok je na Mitrovića čak 226, a Vlahovića 426. 

Zanimljive su kvote na tačan rezultat, na slavlje Engleza od 1:0 kvota je najmanja - 6,7, dok je sedam da će pobediti 2:0, a devet da će meč biti okončan bez pobednika 1:1, ko veruje da "Gordi Albion" može da slavi sa 3:0 neka stavi pare jer je kvota 10, a 21 na 4:0. S druge strane na trijumf Srbije od 1:0 ne veruju mnogo svetske kladionice, jer je kvota 19, na 2:1 je 23, 41 na pobedu "orlova" od 2:0, a 81 na potencijalni trijumf od 3:1. Možete da se kladite i na tačan broj golova na utakmici - kvota 3,6 je na sva pogotka, četiri na tri gola, a 4,75 na jedan pogodak, dok je kvota šest na četiri gola, a na pet pogodaka je deset.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija