• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

15.06.2024

18:17

Izjava Barda Živadinovića stigla do Evropskog prvenstva! Selektor odgovorio: To je bilo neozbiljno (VIDEO)

Starsportphoto©

EURO 2024

Izjava Barda Živadinovića stigla do Evropskog prvenstva! Selektor odgovorio: To je bilo neozbiljno (VIDEO)

Podeli vest

Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi pojavio se pred novinarima uoči prvog meča na Evropskom prvenstvu protiv Engleske.

Nekadašnji selektor Srbije - Milan Bard Živadinović, jednom prilikom je rekao da su u odbrani engleskih timova uvek "dva buzdovana". Na tu izjavu nadovezao se novinar na konferenciji "orlova" pred duel sa Gordi Albionima, ali se konstatacija legendarnog stručnjaka nije dopala Draganu Stojkoviću Piksiju. 

- Bilo je neozbiljno sa njegove strane da to kaže, to nije sportski rečnik. Nije fer. Odbrana Engleske sa igračima kao što su Voker, Stouns, Tripije... To je izuzetno kvalitetna ekipa, ali ćemo pokušati da pronađemo način da ih ugrozimo - objasnio je Piksi. 

Interesovalo je novinare kako će reprezentacija Srbije reagovati ukoliko povedu protiv Engleske sutra u Gelzenkirhenu. 

- Ako postignemo prvi gol? Narediću igračima da postignu i drugi, vrlo prosto. To su šaljiva pitanja, videćemo kako se razvija utakmica, u kom pravcu će ići dešavanja na terenu. Meč se igra u dva pravca, moramo da budemo na visokom nivou ovo je Evropsko prvenstvo. Svaki gol, bod i žuti karton... Sve je važno. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50