• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

20.06.2024

20:29

Selektor je najveće razočaranje! Navijači izneli utiske posle remija

Informer

EURO 2024

Selektor je najveće razočaranje! Navijači izneli utiske posle remija

Podeli vest

Selektor Dragan Stojković Piksi je najveće razočaranje, reprezentacija je jako loše vođena, ali nadamo se da možemo da pobedimo Dansku, poručuju navijači Srbije.

"Orlovi" su odigrali nerešeno sa Slovenijom (1:1) u drugom meču grupe C na Evropskom prvenstvu i sada ih pobeda nad Danskom u narednoj rundi vodi u nokau fazu. Na tribinama "Alijanc arene" bilo je oko 20.000 navijača "orlova" i uglavnom su razočarani onim što su videli.

Foto: Informer

 

Jedan od ljubitelja fudbala malo je kritikovao, a onda je imao molbu za selektora u vezi sa taktikom. 

- Idemo na sledeću, imamo razlog zašto da ostanemo u Minhenu. Samo se nadamo da ćemo naći karte za utakmicu sa Danskom. Selektore, molim te da igraš sa četvoricom pozadi. I nemoj Mitrovića i Vlahovića zajedno da staviš. Jedan neka igra poluvreme, a drugi drugo poluvreme. Neka odmore malo - našalio se jedan od navijača. 

Neki su opet bili iznervirani partijom svojih miljenika, ali nisu gubili entuzijazam. 

- Iznervirani kao i uvek. Jurimo neku loptu, drljamo... Bila je dobra partija, Slovenci i Srbi nerešeno. Hvala Slovencima, jer naš fudbal je bezveze. Ali atmosfera je do jaja. Pobedićemo Dansku 1:0 i idemo dalje - kaže navijač reprezentacije.

 

 

Naj oštriji je bio jedan koji je poručio da je za sve kriv Dragan Stojković Piksi. 

- Nikako nismo zadovoljni, svi su razočarali, ali najveće razočaranje je selektor. Piksi je najveći problem i to misli 90 odsto navijača. Postavio utakmicu da mu Vlahović igra nešto kao beka. Neiskorišćen Vlahovič, neiskorišćen Samardžić, neiskorišćen Ivan Ilić, neiskorišćen Lukić...  Užasno loše vođena selekcija - zaključio je jedan nvijač. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija