• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

22.06.2024

17:09

Šeško poslao oštru poruku: Srbi su nas provocirali!

profimedia

EURO 2024

Šeško poslao oštru poruku: Srbi su nas provocirali!

Podeli vest

Mladi reprezentativac Slovenije, Benjamin Šeško (21), izjavio je prilikom razgovora sa medijima da su se pojedini srpski fudbaleri neprimereno ponašali i da su provocirali u finišu meča protiv njegove ekipe.

Obe ekipe bile su izjednačene sve do 69. minuta, kada je ekipa Matjaža Keka došla do prednosti. Gol za "zmajčeke" postigao je Žan Karničik, i tako uneo paniku u naše redove. Nakon toga sve je krenulo da ključa, dok su Slovenci nastojali da održe isti rezultat ili čak dupliraju prednost, "orlovi" su se svim snagama trudili da stignu do izjednačenja. Nije im to polazilo za rukom sve do samog kraja meča i sudijske nadoknade, kada je gol u 95. minutu za naš nacionalni tim upisao Luka Jović.

Novinare je zanimalo da li je među igračima obe reprezentacije sve proteklo korektno, uprkos visokim tenzijama i emocijama u finišu na obe strane, na šta je Šeško dao negativan odgovor.

- Mogli ste i sami da vidite da su stvari počele da se menjaju pred sam kraj. Oni su počeli da provociraju kada su shvatili da moraju što pre da postignu gol i izbegnu poraz. Bilo je tada neprimerenog ponašanja sa njihove strane, ali ne bih da ulazim u detalje. Takođe i zbog toga što takve stvari nisu neuobičajene u fudbalu - istakao je Šeško.

Foto: EPA Images

Detalj sa meča Srbija - Slovenija

Slovenci trenutno imaju dva boda u grupi C, pa bi i remi iz meča sa Englezima mogao da znači narednu rundu za njih. Ove dve reprezentacije sastaju se 25. juna od 21 čas po srednjeevropskom vremenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 6 dana

E TO SU VAM TA GO*NA SLOVENACKA ,ISTO KAO STO SU LIZALI DUPE NACCISTIMA I OPTUZILI NAS ZA GENOCID .... NAJGORA SU TO GO*NA . USTASA JE BAR USTASA I TO KAZE ,A OVI LJIGAVI SLOVENCI DUPEUVLAKACI KROZ VEKOVE I AUSTROUGARSKOJ I HITLERU ..........ONI SU ONI STO ZABIJAJU NOZ U LEDJA KO BUGARI......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija