• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

20.06.2024

18:00

Kek utučen nakon remija: Znali smo koliko su Srbi dobri, razočarani smo...

EPA Images

EURO 2024

Kek utučen nakon remija: Znali smo koliko su Srbi dobri, razočarani smo...

Podeli vest

Veom smo razočarani zato što smo u dubokoj sudijskoj nadoknadi primili gol, mogli smo sve da rešimo na ovom meču. Ponosan sam na svoje igrače, od sutra moramo razmišljati o Engleskoj, poručio je selektor reprezentacije Slovenije, Matjaž Kek (62).

Svega nekoliko sekundi delilo je "orlove" od eliminacije sa kontinentalnog šampionata, ali je nadu izabranicima Dragana Stojkovića Piksija povratio iskusni fudbaler Milana, Luka Jović, koji je u 96. minutu utakmice glavom postigao gol i tako izjednačio rezultat na 1:1.

Koliko su reprezentativci Srbije bili radosni po završetku ovog meča, toliko su Slovenci bili razočarani, što se najbolje videlo po izrazu lica njihovog selektora, Matjaža Keka, koji je to i potvrdio.

- Sigurno je da je razočarenje u ovom trenutku veliko, zato što smo tako kasno u sudijskoj nadoknadi primili gol. Igrali smo kako treba, hrabro, i siguran sam da će se ovoj ekipi sve vratiti. Bila je borbena utakmica i protekla u sjajnoj atmosferi naših navijača. S jedne strane očajanje, ali sa druge sam jako ponosan na moje igrače - izjavio je Kek.

Foto: EPA

Detalj sa meča Slovenija - Srbija

Selektor Slovenije je dodao da je ponosan na igru njegovih igrača bez obzira na ishod utakmice, te da već od sutra trebaju razmišljati o predstojećem duelu sa Englezima.

- Mogli smo danas sve da rešimo, ali to je palo u vodu u 96. minutu utakmice. Bio je to veliki šok za našu relativno mladu ekipu, ali mislim da smo još jednom dokazali i pokazali da zaslužujemo da igramo na Evropskom prvenstvu. Znali smo koliko su Srbi jaki, i verujem da su srećni zbog tog boda. S druge strane, mi smo se veselili posle Danske, sada smo razočarani. Ali, možemo biti razočarani samo danas, od sutra moramo razmišljati o Engleskoj - podvukao je Matjaž.

Odluka o prolasku dalje pašće u poslednjem kolu, a 25. juna su na programu mečevi Srbija - Danska i Engleska - Slovenija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija