• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.06.2024

05:36

Kladionice ne veruju u Srbe! Da li ste iznenađeni? Ovo je kvota na pobedu "orlova"

Starsportphoto

EURO 2024

Kladionice ne veruju u Srbe! Da li ste iznenađeni? Ovo je kvota na pobedu "orlova"

Podeli vest

Fudbalerima Srbije je neophodna pobeda protiv Danske u poslednjem kolu C grupe kako bi se domogli osmine finale Evropskog prvenstva, ali svetski bukmejkeri više veruju našim rivalima.

Srbija i Danska meč poslednjeg kola grupne faze takmičenja igraju u utorak (21.00, RTS 1, Arena Premium 1). "Orlovi su u prvoj utakmici poraženi od Engleske (1:0), potom odigrali 1:1 sa Slovencima, a pred meč sa Dancima u Minhenu puleni selektora Dragana Stojkovića nisu favoriti. Kvota na pobedu našeg tima je 3,30, dok je na naše rivale 2,23, a 3,70 na nerešen ishod.

Kvota da će prvi gol postići Luka Jović, koji nas je spasio protiv Slovenije u 95. minutu, je 9,50, dok je na Aleksandra Mitrovića sedam, na Dušana Vlahovića 8,70, dok je na Veljka Birmančevića 13,0. Što se Danaca tiče, kvota da će biti prvi strelac najmanja je na Hojlunda, sedam, kao na našeg najboljeg golgetera. Takođe, na Mitra je kvota 3,30 da će bilo kada na utakmici postići pogodak, dok je na Danca Hojlunda tri, na Vlahovića 3,80, a Jovića četiri. 

Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Luka Jović je spasio Srbiju protiv Slovenije

 

Kvota da će Srbija dobiti prvi deo meča i na kraju slaviti je 5,50, a u Dance kladionice malo više veruju, pošto je 3,75. Čak 29 je kvota da Srbija vodi posle 45 minuta, a Danci na kraju trijumfuju, dok je u obrnutom slučaju 36,0. 

Ukoliko želite da se kladite na tačan rezultat - kvota na pobedu našeg tima 1:0 i 2:1 je 12,0, dok je na isti rezultat samo za Dance 9,50, 13,0 je na rezultat 1:1, a sedam na 0:0. Dok je na Dance kvota 12,0 da će pobediti Srbiju 2:0, na našim tim na isti rezultat je 17,0. Ako verujete u  pobedu Srbije posle goleade od 3:1 lepo ćete zaraditi pošto je kvota 26,0, dok je na naše protivnike na pobedu istim rezultatom 17,0. 

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Srbije

 

Ukoliko verujete da Aleksandar Mitrović može do het-trika protiv Danaca ne propustite kvotu 81,0, koliko je i na Hojlunda, na Vlahovića je čak 126, Petra Ratkova 226, a Jovića 251. Interesantne su kvota ne opciju kada padaju golovi. Kvota da će prvi pogodak pasti između 11. i 20. minuta je 5,25, šest između 21. i 30. minuta,  a 19,0 nakon 81. minuta utakmice. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija