• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.06.2024

08:13

Sramota, avion sa šahovnicom! Ja bih odmah izleteo! Lalatović u šoku: Mislio sam da je skrivena kamera

Starsportphoto

EURO 2024

Sramota, avion sa šahovnicom! Ja bih odmah izleteo! Lalatović u šoku: Mislio sam da je skrivena kamera

Podeli vest

Srpski trener Nenad Lalatović kaže da bi izašao iz aviona da mu se desilo što i našim fudbalskim reprezentativcima pre odlaska u Nemačku na Evropsko prvenstvo.

Podsećamo, fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je na Evropsko prvenstvo u Minhen u avionu sa hrvatskom zastavom. Tom prilikom igrače je ispratio predsednik Aleksandar Vučić, koji se zbog toga mnogo naljutio.  Lalatović je bio u šoku kada je saznao kako su "orlovi" putovali u Nemačku.

- Mislio sam da je skrivena kamera, to je takav propust i sramota. Ne mogu da verujem da je to istina. Da naš predsednik uđe u avion sa šahovnicom... Ja bih izašao iz aviona i čekao sledeći. To nam je možda bio maler - kazao je za TV Informer Nenad Lalatović. 

Boško Đurovsko se nasmejao i poručio Lalatoviću:

- Znam da bi ti izašao iz aviona - rekao je Đurovski tokom specijalnog programa na TV Informer.

Nenad je uz osmeh dodao:

- Ja bih izleteo iz aviona. Da je energija kakvu ima Lalat tamo, mi bismo prošli dalje.

Naš trener smatra da je u ekipi bila loša atmosfera koja je delom kumovala debaklu.

- Nama Srbima je najveći problem što ne znamo da održimo dobru atmosferu. Kada smo zajedno više od mesec dana mi počnemo da pametujemo, svi misle da su bitni, bitniji od reprezentacije, ne sme niko nikome ništa da kaže. Reprezentacija je bitnija od svih nas, tu smo zbog reprezentacije.  Moramo da shvatimo da igramo za naš narod, da se ujedinimo. Iz dobre atmosfere se prave dobri rezultati.  Mi smo imali lošu atmosferu - jasan je bio Nenad Lalatović. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija