• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.06.2024

07:36

Sudija napao Nemca zbog Mitra! Sram ga bilo, ima problem sa Srbima

tanjug/ap

EURO 2024

Sudija napao Nemca zbog Mitra! Sram ga bilo, ima problem sa Srbima

Podeli vest

Poznati srpski fudbalski sudija Dejan Nedić oštro je kritikovao sudiju u VAR sobi na utakmici Srbije i Danske (0:0) u trećem kolu Evropskog prvenstva.

"Orlovi" su još jedno veliko takmičenje neslavno završili, posle grupne faze, a na odlučujućem meču sa Dancima u fokusu je bio i arbitar. Sudija Fransoa Leteksje nije pokazao na belu tačku kada je Joakim Mele povukao s leđa Aleksandra Mitrovića za dres. Sudija je odmahnuo rukom, a VAR se nije oglasio. Dan kasnije je Nemac, bivši FIFA sudija, Manuel Grefe, rekao da je arbitar morao da pokaže na belu tačku. 

Naš bivši sudija Dejan Nedić je bio baš ljut i ogorčen na sudijuoptužio je nemačkog arbitra Bastijana Dankerta da je tendenciozno i zlonamerno oštetio Srbiju. 

- Bio sam ljut kao ris. Nisam hteo da mnogo pričam, a sada kažem - sram bilo onoga koji je danas uradio šta treba na utakmici Ukrajina - Rumunija, a juče nije. To je Nemac, Bastijan Dankert, poznati VAR sudija i danas je lepo presudio, isto i prekjuče, nakjuče, samo juče nije hteo da presuđuje u VAR-u, kod oba povlačenja. Nije hteo da ukaže, a da jeste, ubeđen sam da bi onaj mali i pošteni Francuz otišao da vidi - kazao je za RTS Nedić.

Foto: RTS printscreen

Dejan Nedić

Uveren je bivši sudija da  Dankert ima problem sa Srbima.

- Kažem namerno za njega "pošteni", za drugog neću taj pridev, jer očigledno ima problem sa nama. Da mu je ukazao na povlačenje i udaranje Mitrovića, sigurno bi otišao da vidi. Nesrećni Dankert je danas ispravno uradio ono što juče nije hteo, tendenciozno i ružno. Ostao sam dužan sebi i naciji, narodu i reprezentaciji da ovo kažem - kazao je za RTS Nedić.

Moramo da pomenemo i da je Morten Brun, fudbalski analitičar danske "TV2 Sport", smatra da je njegova reprezentacija imala mnogo sreće na meču protiv Srbije (0:0), jer nije dosuđen čist penal nad Aleksandrom Mitrovićem.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija