• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.06.2024

09:35

Dotakli smo dno... Šok snimak, igrači pogledali u telefon i saznali sastav za Dance (VIDEO)

Peđa Milosavljević

EURO 2024

Dotakli smo dno... Šok snimak, igrači pogledali u telefon i saznali sastav za Dance (VIDEO)

Podeli vest

Dušan Tadić je posle eliminacije Srbije sa Evropskog prvenstva otkrio da su igrači sastav tima za meč sa Danskom (0:0) saznali sat i po pre početka utakmice, a na društvenim mrežama pojavio se šokantan snimak.

Po svemu sudeći su momenat kada su fudbaleri Srbije saznali postavu za utakmicu svi videli uživo, naši reprezentativci na terenu tokom zagrevanja su gledali u telefon i pokazivali na nešto. Naravno, ne možemo 100 odsto da tvrdimo da li je u pitanju sastav ili ne, ali da su igrači bili šokirani onim što vide, jesu.

Pogledajte! Oko Dušana Vlahovića okupili su se na terenu srpski reprezentativci, a njihove reakcije nakon što im pokaže nešto na telefonu sve govore. Naravno, ne postoji dokaz da im je pokazivao startnih 11,  ali je to vrlo verovatno s obzirom na reakciju.

 


Navijači na društvenim mrežama su bili u šoku kada su videli snimak: "Naši reprezentativci saznali su sastav za meč sa Danskom na službenom sajtu UEFA, selektor je to kasnije saopštio u svlačionici. Ozbiljna ludnica", "Ako su stvarno na ovom snimku Vlahović, Jović i ekipa saznali u tom momentu sastav onda je to zaista skandalozno", "Pa ovo nema u filmu. Prosto nevera ako je istina majke mi mile", "Imam 55 godina i neću više da gledam Srbiju", "Mi smo onda stvarno fantastično prošli na ovom prvenstvu", "Ako je ovo istina , ne da samo dotakli dno, nego smo probili", samo su neki od komentara na društvenoj mreži "X".

Tadić je rekao da nije tokom karijere navikao da sazna sat vremena pre meča kada će igrati, kao pred duel sa Dancima.

Saznali smo sat i po vremena pred utakmicu, malo sam bio iznenađen. Svi su momci tu, moraju da slušaju. Nije mi se mnogo puta u životu desilo tako nešto - rekao je kapiten Srbije.

"Orlovi" su protiv Danske odigrali očajan meč koji je završen bez pobednika i golova, bio je to drugi remi našeg tima, uz jedan poraz, pa smo takmičenje završili poslednji na tabeli sa dva osvojena boda.  Po povratku u Srbiju, selektor Dragan Stojković ne misli o ostavci, iako su navijači jasni - ne žele ga više na klupi nacionalnog tima.

- Koji, bre, fijasko, ne pričajte gluposti. Borili smo se, dali sve od sebe, to ste valjda videli i sami. Nemojte od nečega da pravite nešto što nije. Ako je neko želeo uspeh, onda smo to bili mi. Ne može da se zameri nijednom igraču. Jedan bod je falio, nijanse su odlučivale - kazao je Piksi.

 

Bonus video

- Saznali smo sat i po vremena pred utakmicu, malo sam bio iznenađen. Svi su momci tu, moraju da slušaju. Nije mi se mnogo puta u životu desilo tako nešto.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija