• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Tomković

24.06.2024

20:40

Tadić se brinuo o meni! Kao brat mi je! Koliko ga samo volim i poštujem!

EPA-EFE/LISELOTTE SABROE

EURO 2024

Tadić se brinuo o meni! Kao brat mi je! Koliko ga samo volim i poštujem!

Podeli vest

Pjer Emil Hojbjer, centralni vezista iz Totenhema, proveo je nekoliko sezona u Sautemptonu gde je igrao sa kapitenom srpske reprezentacije Dušanom Tadićem.

Danski reprezentativac sipao je samo pohvale na račun našeg igrača s kojim će sutra deliti megdan na terenu „Alijanc arene“.

- Dušan i ja proveli smo mnogo vremena zajedno. Njega sam gledao kao  starijeg brata, on je bio moj učitelj. Brinuo se o meni. Ne samo na terenu već i van terena. Sećam se, pre nego što je otišao u Ajaks, razgovarao sam s ljudima koji su igrali u Ajaksu i govorio sam im o kakvom se čoveku i igraču radi, kakav mentalni sklop ima. On je neverovatan fudbaler. Nisam iznenađen kako mu ide u karijeri. Najviše voli da asistira i toga moramo da se pazimo. Mnogo ga volim i poštujem – rekao je Hojbejrg.

Iako nije eksplicitno rekao čega se to Danci pribojavaju osim igre Srbije na terenu, jasno je bilo iz njegovih reči da se „vikinzi“ plaše odnosa snaga na tribinama.

Foto: Informer

 

- Srbija će imati odličnu podršku s tribina, videli ste koliko ih bilo protiv Slovenije. Mi se nadamo da će i naših ljudi biti mnogo, kao do sad – dodao je igrač Totenhema.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija