• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

18:42

(FOTO) KAKAV CAR! Nije hteo da plati avion 700 funti, pa za 40 kupio auto i krenuo na finale Lige šampiona!

Fudbal

(FOTO) KAKAV CAR! Nije hteo da plati avion 700 funti, pa za 40 kupio auto i krenuo na finale Lige šampiona!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula ove subote od 21.00 igraju finale Lige šampiona protiv Totenhema, a jedan navijač "Redsa" odlučio se na jedan sjajan potez. Umesto da plati avionsku kartu, odlučio je da za mnogo manje para pazari auto ne bi li gledao svoj tim

Navijač Liverpula Sajmon Vilson odlučio se na jedan jako nesvakidašnji potez. Kako su karte za put na finale Lige šampiona u Madrid bile papreno skupe, on je odlučio da prkosi velikim troškovima i našao način da se nađe u Španiji.

EUFORIJA SVE VEĆA! Alison: Možda i najveća utakmica u mojoj karijeri

Umesto 700 funti za let on je izdvojio svega 40 kako bi kupio polovan automobil u ne baš najboljem stanju. Međutim, bitno je da "se kotrlja" pa će Englez (nadamo se) uspeti da dođe do Madrida i prati svoj voljeni klub.

Put do Madrida traje gotovo ceo dan (24 sata), a njegova "Škoda Favorit" je sprema za iskušenje. Videćemo hoće li ovaj simpatični autić biti glavna atrakcija u Madridu na dan utakmice.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17