• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.08.2024

12:02

Vajda zaplakao zbog Đokovića! Nolito, misija je završena (FOTO)

Starsportphoto

Olimpijske igre

Vajda zaplakao zbog Đokovića! Nolito, misija je završena (FOTO)

Podeli vest

Marjan Vajda, dugogodišnji trener Novaka Đokovića, čestitao je Srbinu koji se konačno domogao zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Slovak i Srbin su sarađivali 15 godina, od 2006. godine, kada je 19-godišnji Đoković bio 63. teniser sveta. Godinu je Nole završio na 16. mestu, a tokom naredne je ušao u najboljih tri, a već početkom 2008. godine je osvojio titulu na Australijan openu, prvi grend slem u karijeri.

Tokom dugogodišnje saradnje zajedno su osvojili 20 grend slem titula, a Nole često kaže da je Vajda nije bio samo njegov trener, nego drugi otac.

"Nolito! Misija je završena! Posle toliko godina plovidbe, stigao si do obale! Dugogodišnji trud je rezultirao zlatnom olimpijskom medaljom oko tvog vrata! Izuzetno dostignuće, tako sam ponosan na rebe! Pao sam od suza, same su krenule kada si zakucao poslednji poen za pobedu! Čestitamo vašoj porodici i svim članovima vašeg tima", napisao je Vajda na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marian Vajda (@vajdamarian)

 

Nole je u finalu teniskog olimpijskog turnira pobedio Karlosa Alkaraza i domogao se zlata bez izgubljenog seta. Postao je tek drugi teniser, posle Andrea Agasija, koji je u karijeri osvojio sve velike teniske titule sva četiri gren slema, Završni masters, Dejvis kup i olimpijsko zlato u singlu.

Nole nije zaboravio Vajdu nakon osvajanja zlata na Olimpijskim igrama

Vajda me zna kao moji roditelji, jedan je od omiljenih ljudi u mom životu i u pravu je. Želim da igram u Los Anđelesu, uživam da igram za svoju državu i biti deo ovog tima je... Sada se Viktor šali na račun mog kalendara i Los Anđelesa i misli, u redu, još četiri godine sa ovim momkom. Zagrljaji Marjanu, volim ga, bio je u pravu - izjavio je Novak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija