• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.08.2024

07:22

Hrvat poslao poruku Novaku: Slavio si Hrista, a on je tebe sad proslavio

profimedia

Olimpijske igre

Hrvat poslao poruku Novaku: Slavio si Hrista, a on je tebe sad proslavio

Podeli vest

Dejan Lovren, fudbaler Liona i bivši hrvatski reprezentativac, čestitao je Novaku Đokoviću koji je postao olimpijski šampion.

Drugi teniser sveta  ostvario je veliki san, osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama nakon što je u finalu pobedio Karlosa Alkaraz sa 2:0. Do trofeja je stigao bez izgubljenog seta i jedini je posle Andrea Agasija, koji je u karijeri osvojio sve velike teniske titule sva četiri gren slema, Završni masters, Dejvis kup i olimpijsko zlato u singlu.

Lovren je obožava Novaka, uvek mu čestita nakon osvajanja velikih trofeja, pa je tako bilo i sada, nakon što je Srbiji doneo zlato u Parizu.

"Slavio je Hrista, a on je tebe sad proslavio. Bravo Nole", napisao je Lovren u komentarima na Instagramu ispod jedne Novakove fotografije sa finala na kojoj je sa zlatnom medaljom oko vrata.
 

 

Foto: Instagram

 

 

Istina, Nole je u veri pronalazio snagu takom takmičenja, a često smo mogli da vidimo da nosi krstić oko vrata. Pre nego što je stavio zlatnu medalju oko vrata naš teniser se prekrstio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija