• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2024

09:51

Skandal na N1! Šolakov medij poručuje: Dan kada je proterano više od 280.000 Srba, a poklano više od 2.000 je PREKRASAN!

Fotoilustracija/printscreen

Politika

Skandal na N1! Šolakov medij poručuje: Dan kada je proterano više od 280.000 Srba, a poklano više od 2.000 je PREKRASAN!

Podeli vest

U Hrvatskoj se danas, u Kninu, obeležava 29. godišnjica zločinačke akcije Oluja, a da to što je proterano više od 280.000 Srba, a ubijeno i poklano više od 2.000 treba proslaviti smatra i medij Dragana Šolaka N1 koji prati iz minuta u minut dešavanja na "manifestaciji" koji je na svom portalu istakao da je taj dan "prekrasan".

Tajkunski portal N1 u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka preneo je reči predsednika Domovinskog pokreta Ivana Penave koji je u razgovoru sa novinarima Šolakovog portala N1 rekao da je "danas prekrasan dan". 

- Prekrasan dan za celi narod. Što bih ja o tome pričao kad je pokraj mene Ivica Kukavica, puno je bolje njega pitati, on je kao pripadnik 4. gardijske brigade sudelovao u akcijama - rekao je Penava.

Foto: printscreen

 

 

Dakle, za zločince je dan kada je, tokom zločinačke operacije Oluja, proterano više od 280.000 Srba sa svojih vekovnih ognjišta, a ubijeno i poklano više od 2.000 je prekrasan dan koji treba proslaviti! Sa time se slaže i Šolakov medij N1, a sve to, kao po starom običaju, brže-bolje je preneo i hrvatski medij Index.hr. 

Foto: printscreen

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija