• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2019

21:23

DA LI JE VREME ZA POVRATAK U PARTIZAN? Nekadašnji napadač crno-belih napušta Monpelje!

Partizan

DA LI JE VREME ZA POVRATAK U PARTIZAN? Nekadašnji napadač crno-belih napušta Monpelje!

Podeli vest

Nekadašnji napadač Partizana Petar Škuletić mogao bi da bude potecijalno interesantan čelnicima crno-belih po pitanju povratka u Humsku, pošto su mu prema najavama iz Francuske dani u Monpeljeu odbrojani

To je potvrdio predsednik ovog kluba Luj Nikolan koji je objasnio da je jedina dilema kakav će modalitet biti sproveden.

- Cilj je da to bude ili pozajmica ili transfer. Tako da mogu da igraju na nekom drugom mestu. Jer, ovo sada ne funkcioniše - rekao je Nikolan, a prenosi RMC.

Škuletića ugovor sa Monpeljeom veće do sledećeg leta. Do sada se grčki AEK pominjao kao moguća destinacija Škuletića. Atinski žuto-crni su već u dva navrata ranije jurili srpskog napadača i pregovarali sa njim, ali tada nije došlo do dogovora.

Prošle sezone je uglavnom bio džoker sa klupe i dobio je priliku da zaigra na 28 prvenstvcenih mečeva i dva u kup takmičenjima. Sakupio je 670 minuta na terenu i postigao jedan gol. Međutim, ove sezone trener Den Zakarijan ne računa njega i do sada je igrao na samo pet mečeva, sakupivši ukupno 101 minut na terenu.

Škuletić je prošao mlađe kategorije Partizana, a dres A tima crno-belih prvi put je obukao u sezoni 2014/2015.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija