• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2022

08:02

BESRAMNIK! ITALIJAN UDARIO PO ĐOKOVIĆU! Ne volim ga...

Starsportphoto

Tenis

BESRAMNIK! ITALIJAN UDARIO PO ĐOKOVIĆU! Ne volim ga...

Podeli vest

Bivši italijanski teniser Adriano Panata kaže da nema ništa protiv Novaka Đokovića, ali da ga ne voli

Novak Đoković u nedelju od 14 časova igra finale Serbia opena protiv Andreja Rubljova. Ovo je prvom teniseru sveta tek drugi turnir u 2022. godini pošto nije mogao da igra na Australijan openu i mastersima u Indijan Velsu i Majamiju zbog odluke da ostane dosledan sebi i da se ne vakciniše protiv korona virusa.

Plasirao se u finale turnira u Beogradu - Srbija open, pobedom nad Karenom Hačanovim. Govoreći za Radio "Rai Uno" legendarni italijanski teniser Adriano Panata govorio je o brojnim temama, a dotakao se i velike trojke.

- Novak Đoković? Nemam ništa protiv njega, ali ga ne volim. U poslednje dve godine nije doneo nijednu pravu odluku. Imao je i neke nepopularne izjave -  rekao je Paneta.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković opet na udaru

Potom je govorio je o Rodžeru Federeru.

- Rodžer Federer jeste i uvek će biti sinonim za tenis.

A Nadal...

- Uživam da gledam njegove mečeve i iznad svega divim mu se sa ljudske tačke gledišta.

Osvajaču Rolan Garosa 1976. godine ne sviđa se današnji tenis.

- Današnji tenis ne volim, rekao bih da mi je dosadan. Pratim samo italijanske tenisere, recimo da ga gledam zog patriotizma. Janik Siner i Mateo Beretini su moderni, jaki sportisti, moram da kažem i da se dosta razlikuju jedan od drugog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rasa

pre 2 godine

Ala si se nagledao,a tek što ćeš da se nagledas.

Vns

pre 2 godine

Svako ima pravo da komentariše....osim mene...moje komentare nezavisni Informer ne objavljuje...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija