• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.10.2022

16:58

DOJAVE O BOMBAMA NA VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU! Hram Svetog Save, Pravni fakultet, zdravstvene ustanove...

Insajder/printscreen

Beograd

DOJAVE O BOMBAMA NA VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU! Hram Svetog Save, Pravni fakultet, zdravstvene ustanove...

Podeli vest

Hram Svetog Save, VMA, Pravni fakultet i KBC Zvezdara dobili su danas dojave o postavljenim bombama, saznaje Tanjug.

Na imejl adresu nove.rs stigla su dva mejla sa informacijom da su bombe postavljene na 21 lokaciji u Beogradu, među kojima su i gore navedene.

Kako RTS saznaje, već je ispražnjena zgrada Pravnog fakulteta, a specijalizovane policijske ekipe se nalaze na terenu i ispituju navode o postavljenim bombama.

Podsećamo, kada je počeo rat u Ukrajini počele su i dojave o bombama, prvo na letovima Beograd-Moskva, a potom i na ostalim lokacijama u prestonici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Znači opet jedu g*vna Ukrajinci! Daće bog pa će jednom nestati ta fašistička nakaradna država, a i te nakaze fašisti! I to uskoro!

sunshine

pre 1 godinu

A dojave stigle odakle? Iz Ukrajine ili iz Poljske?

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set