• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2024

23:09

U hokeju na travi uvek pobeđuješ! Na zadovoljstvo mladih hokejaša, SHNT Beograda ima čime da se pohvali (FOTO)

SHNT Beograda

Beograd

U hokeju na travi uvek pobeđuješ! Na zadovoljstvo mladih hokejaša, SHNT Beograda ima čime da se pohvali (FOTO)

Podeli vest

Savez hokeja na travi Beograda u 2024. godini je učinio mnogo kako bi mladim takmičarima omogućio i priredio mnoštvo dešavanja i time popularizovao ovaj olimpijski sport među školskom omladinom, rekao je između ostalog Miro Jotić generalni sekretar SHNT Beograda

On dodaje da su putem atraktivnih manifestacija i još interesantnijih programa učinili bukvalno sve kako bi se srpska prestonica istakla kao uspešan organizator međunarodnih takmičenja i dobar domaćin hokejašicama i hokejašima iz Srbije i regiona.

Foto: SHNT Beograda

 

- Godinu smo započeli sa „Svetosavskim turnirom“ u dvoranskom hokeju u SRC Rakovica, uz učešće devet ekipa. Takođe, deca iz beogradskih osnovnih škola su pored sporta, dobila priliku da izlože svoje likovne radove u dvorani SC Rakovica na temu „Svetog Save“. Zašto ne reči da su najbolji radovi i prikladno nagrađeni- ističe Jotić.

Generalni sekretar SHNT Beograda kaže da je u prvoj polovini godine mnogo urađeno na poplarizaciji hokeja na travi kod školaraca. Održano je pregršt prezentacija na temu ovog sporta, kao i takmičenja u dvoranskom hokeju i hokeju na travi.

Foto: SHNT Beograda

 

- Zahvaljujući podršci Sekretarijata za sport i omladinu uspešno smo organizovali sva planirana takmičenja za devojčice i dečake, kao i kamp za mlade i perspektivne sportiste. Šampioni Beograda ekipa Jovan Ristić U 12 i ekipa Beograda, gostovali na takmičenju u Subotici. Krajem meseca juna očekuje ih i gostovanje u Svilajncu.

Foto: SHNT Beograda

 

 

Deci se pored takmičenja, pruža prilika da u pozitivnoj atmosferi i timskom duhu steknu nove drugare iz hokeja na travi, a ujedno i da se upoznaju sa nekim interesantnim mestima u kojima još nisu bili-zaključuje generalni sekretar SHNT Beograda Miro Jotić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr
Veštaci na potezu

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr

Snežana Dunjić, punomoćnik porodice Dukić čija je ćerka Adriana ubijena 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Rinikar", predložila je danas u nastavku parničnog postupka protiv porodice Kecmanović da se veštacima, koji će procenjivati ponašanje maloletnog ubice Koste K., dostavi i audio snimak njegovog razgovora sa operaterom policije kada je prijavio zločin.

20.06.2024

15:33

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set