• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

22.01.2023

08:59

NA GRANICI PRIBOJA I PLJEVALJA PALO POLA METARA SNEGA! Stefan se jedva probio do svoje kuće (FOTO)

RINA

Vesti

NA GRANICI PRIBOJA I PLJEVALJA PALO POLA METARA SNEGA! Stefan se jedva probio do svoje kuće (FOTO)

Podeli vest

Sneg koji od ranih popodnevnih sati pada na visovima Čemernog, brda koje spaja Srbiju sa Crnom Gorom, odnosno pribojsku opštinu sa Pljevljima dosegao je debljinu od četrdeset centimetara

Prema rečima meštana pograničnog sela Bučja, ovo je prva ozbiljnija vejavica ove zime, i ništa neuobičajno, za njih u januaru.

Sneg pada negde od 13 sati. Sada je i prava vejavica koja preti da preseče put koji vodi prema crnogorskoj granici – kaže Stefan koji je jedva vozilom prodro do svoje kuće u Bučju.

Foto: RINA

Na ovom području snega je bilo i pre današnjih padavina, međutim ovo je prvi ozbiljniji beli pokrivač koji preti da parališe put koji spaja dve države.

Foto: RINA

Sneg od večeras pada i na području Zlatara i u višim delovima Prijepolja, pa se vozačima savetuj oprezna vožnja i da bez preke potrebe ne kreću na put.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set