• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

11.09.2023

19:50

Šta se desilo s takmičenjem u izležavanju! Ovo niko nije očekivao!

Rina

Vesti

Šta se desilo s takmičenjem u izležavanju! Ovo niko nije očekivao!

Podeli vest

Ekipa takmičara u ležanju u etno selu kod Plužina, u Crnoj Gori, od danas je manja za jednog, tako da lenčarenje nastavlja njih šestoro!

Danas je svoj ležaj napustila rekorderka Duda Aleksić koja je pre dve godine preležala 117 sati, odnosno skoro pet dana. 

Uz tri Crnogorke i dva Crnogorca svoju poziciju i dalje drži jedini Srbin, Kruševljanin Jovan Crnčanin. Oni leže već 25 dana, sa desetominutnim pauzama na osam sati! 

- Nedelja mi je bila najgora! Teško je bilo gledati sve naše sportiste bez ustajanja i navijanja. To je bio veliki izazov za mene. Pogotovo kad sam gledao košarku a kasnije i Novaka - kaže Jovan za Informer. 

Nagrada od 1.000 evra mu, kaže, od početka nije bila neki motiv, koliko "želja da testira sebe u ovoj psihološkoj igri čekanja". 

Foto: Rina

Jovan Crnčanin iz Kruševca

- Kako dani idu, ipak bih rekao da ne može Crnogorac da lenčari, koliko Srbin može da se inati! Videćemo još. Žao mi je što sam propustio da sa svojim društvom gledam prenose svih naših sportista, bio sam sa njima na vezi, ali nije to to - kaže Jovan.

Njihova podrška mu je od presudne važnosti.

- Od prvog dana mi kolege i drugari pružaju bezrezervnu podršku i svakodnevno se raspituju kako mi je. Naravno, majka Кata najviše brine, kao i tetka Dušica, iako sam je peckao da idem na takmičenje da bih nju nervirao i pokazao da se 33 godine vežbanja lenčarenja mogu isplatiti. Moram da naglasim da sam veoma zahvalan nadređenima u FК Napredak, gde radim u marketing timu, na razumevanju za odsustvo i iskrenoj podršci. Trebaće mi duplo veća nagrada da bih častio pivom sve moje Čarapane koji navijaju, ali i drugare iz drugih gradova. Trudiću se da ih ne razočaram- zaključio je Jovan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se lavovski bori da spreči usvajanje rezolucije! Ministar Vesić: Pokazali smo kako jedna mala zemlja može da se izbori za svoje interese
Politika

Vučić se lavovski bori da spreči usvajanje rezolucije! Ministar Vesić: Pokazali smo kako jedna mala zemlja može da se izbori za svoje interese

Rezolucija o Srebrenici, koja će se naći pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, sramna je, jer nema za cilj pomirenje u regionu, već raspirivanje sukoba i da Srbija ostane obeležena kao zemlja koja je činila genocid, a srpski narod kao genocidan, izjavio je danas član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić, ističući da predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku vodi lavovsku borbu za srpke ineterese, protiv usvajanja tog dokumenta.

21.05.2024

08:57

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasja
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasja

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set