• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2024

14:55

Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori...

Informer/društvene mreže

Vesti

Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori...

Podeli vest

Igor Brkić (16) iz Crnče kod Ljubovije vodi najveću bitku u svom životu. Zbog operacije tumora na mozgu trenutno se nalazi na lečenju u Turskoj a troškove od 35.000 evra porodica treba što pre da uplati.

Ovaj mladić  je pre godinu dana operisan zbog iste dijagnoze, ali se ispostavilo da je neophodna još jedna operacija. Pre deset godina ostao je bez oca, a o njemu brine majka Dragana.

Za operaciju i dvadesetak dana boravka u Turskoj, neophodno je ukupno 35.000 evra. 

S ciljem da pomognu, digla se cela varošica i komšije u Peckoj i Bratuncu. 

Udružili su se sportisti, muzičari, a direktorka srednje škole "Vuk Karadžić" Dragana Arsić, odrekla se novčanog poklona od kolega od 70.000 i prosledila za Igorovo lečenje.

Na igralištu kod srednje škole u Ljuboviji od 16 sati danas se organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu "Igrajmo za Igora", a ekipe mogu da se prijave od 15 sati i uplate kotizaciju od 3000 dinara. 

- Svako od nas je detinjstvo proveo na igralištu šutirajući popularnu bubamaru i sa svojim prijateljima stekao mnogo lepih uspomena. Sada nam je prilika da se još jednom vratimo u taj period i zajedno sa sjajnim ljubovijskim klincima zaigramo sa plemenitim razlogom. Momci organizuju turnir za njihovog vršnjaka Igora Brkića. Sav novac od kotizacija i mini bazara biće uplaćen na račun za njegovo lečenje - poziva Omladinsko udruženje Krivotorbići. 

U Ulici vojvode Mišića u toku je humanitarni bazar Svim srcem za Igora, a sav prihod biće uplaćen za Igorovo lečenje.

Foto: Informer/društvene mreže

 

 

Za sledeću nedelju, 14. mart zakazan je humanitarni koncert u svečanoj dvorani Amsterdam, a novac od ulaznica, pića i bakšiša mzučara biće predat u zajedničku kasu za pomoć Igoru. Karte su već u prodaji. 

 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set