• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

30.12.2020

14:22

Novogodišnji paketi uručeni zdravstvenim radnicima u Zemunskoj bolnici

Društvo

Novogodišnji paketi uručeni zdravstvenim radnicima u Zemunskoj bolnici

Podeli vest

U ime Humanitarne fondacije “Budi srećan”, njen predsednik Vladimir Vučetić, uručio je danas novogodišnje pakete zdravstvenim radnicima Kliničko bolničkog centra Zemun u znak podrške u borbi koju već mesecima vode za naše zdravlje a protiv koronavirusa

Ova Fondacija prevashodno za cilj ima pomoć zdravstvenim i obrazovnim ustanovama, kao i podršci u  lečenju bolesnih pojedinaca. U periodu vanrednog stanja, inspirisani borbom zdravstvenih radnika protiv pandemije COVID-19, pokrenuli su konkretnu akciju podrške koja će pored reči hvale i tapšanja biti potrebna kada sve ovo prođe.

Na platformi Fondacije “Budi srećan” čiji je broj 2407 otvoren je poseban humanitarni broj 7, ovoga puta sa ciljem da  se podrže zdravstveni radnici i pokaže zahvalnost za njihovu veliku požrtvovanost tokom pandemije. Sakupljena sredstva će, kroz različite vidove pomoći, biti usmerena zdravstvenim herojima i njihovim porodicama, kada sve ovo prođe, a u međuvremenu podrška je više simbolična da znaju da njihova požrtvovanost nije zaboravljena.

Foto: Promo

U svojim aktivnostima Fondacija je dobili podršku Sindikata medicinskih sestara i tehničara Srbije, a nagalšavaju da su se svi mobilni operateri odrekli provizije, i bez ikakve naknade pružaju usluge humanitarnog broja 7 za platformu 2407, u korist prikupljanja sredstava za zdravstvene radnike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija