• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

05.02.2021

18:00

JOVANA REKLA ONO ŠTO NIJE SMELA REĆI?! Uživo progovorila o mobingu i dobila ogromnu podršku, ČAČANI U NEVERICI?!

Društvo

JOVANA REKLA ONO ŠTO NIJE SMELA REĆI?! Uživo progovorila o mobingu i dobila ogromnu podršku, ČAČANI U NEVERICI?!

Podeli vest

Vest o lošem položaju zaposlenih u čačanskoj modnoj konfekciji PS Fashion, odjeknula je danas kao grom u Čačku i izazvala zaprepašćenje i negodovanje javnosti

Kolege, poznanici i saradnici podržali su menadžerku Jovanku Bakulu koja je primajući nagradu ispričala o mobingu koji zaposleni trpe.

Podršku i ohrabrenje na društvenoj mreži Instagram dobila je od brojnih poznanika, poslovninh partnera, ali i svojih kolega koji joj zahvaljuju što je neko konačno progovorio. 

Snimak na njenom Instagram nalogu do sada je pregledalo više od 90.000 ljudi, a komentara je na stotine.

- Bila sam radnica te firme od prvog dana osnivanja, pa naredne tri godine. No,nije bilo tako strašno i nisu bile tako loše plate, ali sve smo mi to i te kako zarađivale poštenim radom. Ali, onda su pare i popularnost uradile vlasnika u glavu i razišla sam se sa njima, nije bilo lako - rekla je bivša radnica PS-a.

Foto: printscreen

 

Bilo je o onih komentara koji jasno ukazuju da će bojkotovati daleko čuveni brend @ps_fashion_official

- Žao mi je što se niste pokazali kao dostojan poslodavac. Nadam se da će vas ovo podstaći na razvoj. Dok ne vidimo promenu u vašem poslovanju niste više deo mog ormara ni moje pažnje.

Draga Jovana, srdačan pozdrav za tebe, ovaj potez nije ni popularan ni lak. Uz tebe smo - glasio je jedan preko 400 komentara na profilu Jovanke Bakula.

Foto: printscreen

 

Čačani s nevericom komentarišu optužbe ze mobing poslovodstva najveće modne konfekcije u gradu.

- Rođaka mi radi tamo, kaže da je pritisak na zaposlene veliki, jer je zbog korone prodaja opala.

Kaže da su svi nervozni i gazde i radnici. Strahuje da će zbog smanjenja obima posla ostati bez radnog mesta, zato se i ne žali - rekao nam je Čačanin Zvonko S. Odgovor na pitanja novinara kompaniji PS u toku dana nije stigao. 
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija