• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

11.06.2022

20:14

Sportske igre mladih na Adi Ciganliji

Promo

Društvo

Sportske igre mladih na Adi Ciganliji

Podeli vest

Ada Ciganlija danas je bila u znaku Sportskih igara mladih, koje su na terenima Fudbalskog saveza Beograda okupile najbolje SIMOVCE sa teritorije našeg glavnog grada. Na turniru su učestvovali pobednici kvalifikacionih turnira koji su se u prethodnom periodu održali u Beogradu.

Putnike na Regionalno finale, koje će se 16. juna održati u Petrovcu na Mlavi, dobili smo u igri “Lino između dve vatre”, basketu 3x3, atletici, Coca-Cola kupu i UEFA turniru u malom fudbalu.


Nakon takmičarskog dela, zahvaljujući kompaniji NIS, pobednici turnira nagrađeni su pravom sportskom poslasticom: odmerili su snage u basketu 3x3 i UEFA turniru u malom fudbalu sa svojim vršnjacima iz KK “Partizan” i FK “Crvena zvezda”.

Foto: Promo


Kompanija NIS podržava Sportske igre mladih već šest godina, verujući u važnost koju ova manifestacija ima za stvaranje zdravih generacija i budućih šampiona, kao i za promociju tolerancije i fer-pleja. Na ovaj način, NIS daje priliku mladima u svim delovima Srbije, koji su posvećeni sportu, da se takmiče, upoznaju i druže.


Početak sledeće nedelje nam donosi regionalna finala, a onda će se najbolji SIMOVCI devete sezone igara od 4. do 10. jula družiti u Vrnjačkoj Banji. Tradicionalno, najveća nagrada za ono što su pokazali na sportskim terenima, ali i družeći se van njih, je odlazak na međunarodnu završnicu u Split, sredinom avgusta.

Foto: Promo


Sportske igre mladih su najveća manifestacija amaterskog sporta za decu i omladinu na ovim prostorima. Najlepšu sportsku priču nam pišu deca iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koja se već od februara takmiče na sportskim turnirima u deset disciplina.

Foto: Promo


Učešće u sportskim igrama mladih je potpuno besplatno.

Foto: Promo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija