• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

09.12.2022

11:37

ODLIČNE VESTI! Gorivo još jeftinije!

Tanjug/AP

Društvo

ODLIČNE VESTI! Gorivo još jeftinije!

Podeli vest

Litar evrodizela će do sledećeg petka na pumpama maksimalno koštati 201 dinar za litar, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 171 dinara za litar

U odnosu na cene od prošlog petka, i benzin i dizel jeftiniji su za po četiri dinara.

Prošle nedelje, maksimalna cena dizela je iznosila 205 dinara, a benzine evropremijum BMB 95, 175 dinara.

Nove cene se objavljuju svakog petka do 15 časova, a Vlada Srbije produžila je trajanje Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte do 31. decembra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BobS13

pre 1 godinu

Ma bravo za nasu drzavu !!! Takozvani prijatelji Rusi a cena nafte 1.75e u Srbiji a ovde u Austriji 1.76e a moja plata na odnosu na Srpsku je nenormalno visoka( 300e vecina ima a zamisli te ja ovde zaradjujem 3000e!)

Milan

pre 1 godinu

Jel to znači da smo plaćali skuplji rusku naftu? Da nije bilo Hrvata i zabrane ne bi imali jeftiniju iračku naftu. Hvala vam na divnim vestima.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu! Uživo
EURO 2024

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu!

Vreme je za samu završnicu Evropskog prvenstva! Derbi utakmicom Nemačka - Španija biće otvoreno četvrtfinale najveće fudbalske smotre u 2024. godini, a taj meč na programu je od 18 časova (RTS 1, Arena 1 premijum). Današnji program biće zatvoren još jednim evropskim klasikom, pošto od 21 sat (RTS 1, Arena 1 premijum) igraju Portugal i Francuska.

05.07.2024

15:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija