• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.02.2023

17:23

HVALA MOMCIMA KOJI SU NAS NAHRANILI I "IŠČUPALI" IZ SNEGA! Pogledajte snimak spasavanja Dragana i njegove ćerke (6)! (VIDEO)

printscreen

Društvo

HVALA MOMCIMA KOJI SU NAS NAHRANILI I "IŠČUPALI" IZ SNEGA! Pogledajte snimak spasavanja Dragana i njegove ćerke (6)! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Daničić iz Beogarada i njegova šestogodišnja ćerkica odmaraju posle drame koju su imali nakon nestanka u sredu posle podne. Pronađeni su 24 sata posle misterioznog nestanka živi i zdravi u blizini Despotovca, a Dragan je na društvenim mrežama objavio snimak spasavanja.

Dragan kaže da su sada dobro, samo da su još umorni od svega.

- Super smo oboje, ona je malo nazebla, ali smo stvarno dobro. Umorni smo od svega što se izdešavalo - rekao je Dragan za Kurir i dodao:

Još ne možemo da smirimo najmilije koji su se brinuli za nas, ali sada je sve u redu i vraćamo se polako svakodnevnim obavezam.

Foto: facebook

Dragan sa svojom ćerkom

Otac je, inače, nakon što su pronađeni, ispričao da su celu noć držali automobil upaljen i da se zato nisu smrzli, a da su ih iz snega izvukla dvojica mladića svojom "tojotom", nakon čega je objavio i snimak spasavanja.

Na snimku se vidi automobil oca i ćerke koje potpuno zaglavljen, kao i dva momka koja su im pomogla i izvukla ih iz velikog snega.

- Hvala momcima koji su nas nahranili i "iščupali" - napisao je Dragan ispod snimka spasavanja.

Supruga alarmirala policiju

Draganova bivša supruga i majka devojčice, Marija S., koja živi u Zaječaru alarmirala je policiju u sredu oko ponoći, a onda objavila i apel na društvenim mrežama u kom je otkrila da su bivši suprug i ćerka iz Beograda u Zaječar krenuli u sredu oko 14 sati, ali da nisu stigli kod nje, niti im je signal mobilnog telefona dostupan.

Inače, njen bivši suprug krenuo je u Zaječar da doveze njihovu ćerkicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija