• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/rts.rs

07.03.2023

16:43

SVAKA ČAST - "Nikola Tesla" najbolji evropski aerodrom U ČAK TRI KATEGORIJE! Najudobniji, najposvećenije osoblje...

Društvo

SVAKA ČAST - "Nikola Tesla" najbolji evropski aerodrom U ČAK TRI KATEGORIJE! Najudobniji, najposvećenije osoblje...

Podeli vest

Aerodrom Nikola Tesla proglašen je za najbolji aerodrom u Evropi u 2022. godini u tri kategorije.

Kompanija "Belgrejd erport" koja upravlja aerodromom je saopštila da su priznanja dobijena u okviru Programa nagrade za kvalitet usluge aerodroma Međunarodnog saveta aerodroma.

Navodi se da su priznanja dodeljena beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" za najbolji po veličini u regionu u kategoriji od pet do 15 miliona putnika godišnje, aerodrom sa najposvećenijim osobljem u Evropi i najudobniji aerodrom u Evropi.

Foto: Informer

Najbolji po veličini, najudobniji sa najposvećenijim osobljem - Aerodrom "Nikola Tesla"

Beogradski "VINCI Erports" navodi da je priznanja dobio i za aerodrome u Portu, Gvanakasteu i Puerto Plati koji su proglašeni za najbolje aerodrome u svom regionu po pitanju aerodromskih usluga.

Ističe se da je aerodrom "Gvanakaste" proglašen za aerodrom koji svojim korisnicima pruža najbolje iskustvo u procesu putovanja. Dodaju da je međunarodni aerodrom Osaka rangiran kao prvi po tačnosti u okviru "OAG Lige tačnosti".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija