• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2023

23:15

HEKTAR JEFTINIJI OD KVADRATA U BEOGRADU! Kakav oglas! Dve kuće u mirnom gradu, okruženom brdima, prirodom... U cenu ulaze i parcele od 10 i 20 ari

Shutterstock, Facebook

Društvo

HEKTAR JEFTINIJI OD KVADRATA U BEOGRADU! Kakav oglas! Dve kuće u mirnom gradu, okruženom brdima, prirodom... U cenu ulaze i parcele od 10 i 20 ari

Podeli vest

Često naiđemo na oglas u kom se prodaje nekretnina u lošem stanju, a po paprenoj ceni,a sa druge strane, sve je više oglasa u kojim se nudi kuća, vikendica ili stan zavidnog stanja, a po niskoj ceni. I to bude glavna tema na fruštvenim mrežama!

Na jednoj Fejsbuk grupi za izdavanje i kupovinu nekretnina i vikendica objavljen je oglas koji je oduševio mnoge korisnike zbog povoljne cene.

Žena po imenu Irina okačila je slike dve udobne kuće udaljene 8 kilometara od Bajine Bašte. Kako se može zaključiti po fotografijama koje su objavljene, kuće su locirane u kotlini blizu puta, omeđene brdima.

- Visoko u brdima, rođaci mog muža prodaju dve odvojene kuće koje se nalaze na gradskom zemljištu sa parcelama 20 i 10 ari i zemljištem sa njivama i šumom 5 hektara. Struja i voda dovedeni do kuće - navodi Irina u oglasu.

Foto: printscreen facebook

Kuće sa Irininog oglasa

Jedna stvar koja je posebno zainteresovala veliki deo korisnika, dok je pojedine i zbunila, jeste upravo cena za koju se ove dve nekretnine prodaju.

- Cena kuće i placa od 10 ari je 12.000 evra. Cena kuća i placa od 20 ari i dodatnih 5 hektara je 12.000 evra - navodi se u oglasu.

Građani vide ulaganje u nekretnine kao vrstu štednje i sigurnosti

- Cene zavise od ponude i tražnje, od lokacije nekretnine, kao i od količine novca na tržištu. Placevi su jako skupi, nabavka materijala isto, cena radne snage takođe raste. Ljudi su masovno plasirali novac u nekretnine kao u sigurnu štednju - nabraja razloge procenitelj i stručnjak za tržište nekretnina, Milić Đoković.

Pogledajte galeriju i u kakvom malom raju i zelenilu se kuće nalaze:

Mnogi koji su videli ponudu na Fejbuku, u komentarima su odmah pitali Irinu da li je pogrešila u kucanju kada je objavljivala cifru i sastavljala oglas, ili je prosto naumila da proda nekretnine pošto-poto?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija