• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

24.01.2024

12:26

"Drago nam je što će nas sutra primiti predsednik Vučić": Marica i njen suprug sutra na Andrićevom vencu

Privatna arhiva

Društvo

"Drago nam je što će nas sutra primiti predsednik Vučić": Marica i njen suprug sutra na Andrićevom vencu

Podeli vest

- Drago nam je što će nas sutra primiti predsednik Vučić u Predsedništvu Srbije. Ovo je velika stvar ne samo za pravdu za naše mrtvo dete, za našu malenu Elenu, nego za sve žene i sve roditelje u Srbiji, da im se nikada ne desi ovo što se nama dogodilo. Idemo do kraja - kaže Danijel Novakov iz Šida, suprug Marice Mihajlović nakon čijeg istupa u javnosti o smrti bebe usled, kako tvrdi, porođaja, hapšen i pritvoren ginekolog M.M. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Danijel navodi da su se jutros prijatno iznenadili kada su iz Predsedništva Srbije dobili poziv za dolazak u Beograd kod predsednika Vučića.

Predsedniku ćemo da ispričamo sve što se dogodilo od početka do kraja i kako nam je kao roditeljima -kaže Danijel i dodaje da je Marica prilegla nakon terapije koju prima.

Inače, navodi i da nije mogla jutros u Domu zdravlja u Šidu da podigne nalaz rendgenskog snimka pluća od juče, koji je uradila zbog bolova i sumnje da joj je ginekolog na porođaju povredio rebra.

- Nisu je ni primili jer joj nije overena zdavstvena knjižica. Ona je nezaposlena, ne znam kako se desilo da joj nije overena knjižica kao nezaposlenoj osobi - kaže Danijel.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija