• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2024

12:59

Hit snimak iz porodilišta: Davor oduševio Srbiju načinom na koji je ispunio želju supruzi dok čeka porođaj!

Shutterstock

Društvo

Hit snimak iz porodilišta: Davor oduševio Srbiju načinom na koji je ispunio želju supruzi dok čeka porođaj!

Podeli vest

Kad je ljubav, nema prepreka i sve je moguće, pogotovo kada hoćemo da ulepšamo dan onima koje volimo.

A najbolji primer toga došao nam je sa Tvitera, gde je mladić iz Srbije pokazao kako se voli i brine o svojoj lepšoj polovini dok čeka na porođaj.

Mladić iz Srbije po imenu Davor, objavio je na društvenoj mreži Tviter snimak nastao ispred jednog porodilišta a na kojem se vidi kako svojoj dragoj koja čeka porođaj dotura voće i to uz pomoć štapa.

Kako je naveo u opisu snimka njegova izabranica je izrazila želju za voćem, što je njemu bilo sasvim dovoljno da se sa kesom istog pojavi ispod prozora sobe u kojoj je bila smeštena pred porođaj, a zatim štapom doturi kesu do drage.

Trudnica hoće voća. Dobro je da je soba na visokom prizemlju u porodilištu. Brojimo sitno, sitnije - napisao je on kratko.

Štap i kanap - parola snađi se

U komentarima koji su nastupili korisnici su pisali svoja iskustva, navodeći kako su "štap i kanap" rešenja uvek u modi kada se radi o ispunjavanju onih malih želja u drugom stanju.

- Ja sam samo pljeskavice donosio kad je moja rodila ćerku - piše u komentaru jedan muž koji se našao u istoj situaciji.

- Imala sam dugačak kanap kojim sam preuzimala kese jer soba gde sam ležala je bila na drugom spratu - kaže jedan srećni tata.

- Moja je tražila trešnje u januaru - bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je oduševio veliki broj tviteraša.

Moramo da spomenemo, da je nakon objavljivanja ovog snimka Davor postao tata jedne lepe devojčice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija