• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.06.2024

15:10

Primakla je novčanicu uhu i radila ovo! "To je standardna procedura!" Ponašanje kasirke šokiralo kupce

Freepik.com

Društvo

Primakla je novčanicu uhu i radila ovo! "To je standardna procedura!" Ponašanje kasirke šokiralo kupce

Podeli vest

Jedna kranje neobična scena odigrala se u jednoj prodavnici u Srbiji, a ponašanje kasirke mnoge je šokiralo.

Naime, jedan korisnik mreže X opisao je šta mu se dogodilo u prodavnici na kasi nakon što je izvadio novčanicu od 5.000 dinara da plati račun.

- Dajem na kasi 5 hiljada dinara, a kasirka okrenula ka svetlu novčanicu, gleda vodeni žig, vadi neki marker žuti, pa je onda primakla novčanicu uhu i sluša kako šuška novčanica. Gledam i ne verujem, kao i žena koja bila u redu posle mene, a ona nas pogleda i kaže: "Ovo je standardna procedura, ne prođe dan da neko ne donese bar jednu lažnu petohiljadarku. Ja verujem da vi ne znate koja je prava, a koja ne, ali meni je posao da znam." Došlo mi je da je fotkam kako drži novčanicu kod uva i osluškuje je - napisao je ovaj korisnik nekadašnjeg Tvitera.

Neke je ovaj postupak šokirao, dok ima i onih koji razumeju ovu kasirsku.

- Pojavile se 2.000 dinara falsifikati, mojoj koleginici uvalili, bila gužva, frka na kasi... I moraju iz svog džepa da plate manjak - napisala je jedna korisnica ove mreže.

Mnogi u ovoj proceduri ne vide ništa čudno.

- Što da je fotkaš kad joj je tako rečeno ako postoje prevare, još samo joj fali da joj ti staješ na muku - navdodi se u jednom od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija