• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2024

17:13

G-drive #takomoćno karting iskustvo - Održana četvrta trka Otvorenog prvenstva u kartingu 2024!

NIS

Društvo

G-drive #takomoćno karting iskustvo - Održana četvrta trka Otvorenog prvenstva u kartingu 2024!

Podeli vest

Četvrta trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza održana je u nedelju, 30. juna, na stazi Karting centra Jagodina, uz podršku G-Drive premijum goriva koje je dostupno samo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

U okviru ovogodišnjeg šampionata predviđeno je čak osam takmičarskih kateogrija, a adrenalin i pravo uzbuđenje nisu izostali ni poslednjeg vikenda juna, na stazi Karting centra u Jagodini. Najviše aplauza i simpatija dobili su najmlađi takmičari u kategoriji Bambini. Posebno uzbuđenje i neizvesnost do samog kraja trke publika je imala priliku da oseti u takmičarskim kategorijama Master i Tag. U specijalnoj kategoriji, G-Drive kup, usledile su najveće borbe, uz neizvesnu završnicu gotovo do poslednjeg kruga.

G-Drive nagrade osvojili su najbolji u svakoj od kategorija.

G-Drive premijum goriva proizvode se prema najvišim evropskim i tehnološkim standardima. Redovnom upotrebom G-Drive goriva omogućavaju povećanje snage i profesionalnu zaštitu motora. Najsavremenija tehnologija proizvodnje potvrđuje vrhunski kvalitet derivata i zato je upravo G Drive – glavni oslonac i podrška najboljima! Domaće premijum gorivo biće uz takmičare u okviru karting šampionata i poslednjeg vikenda avgusta gde će se održati peti takmičarski vikend na karting stazi Motodroma Kula. Šampionat se završava krajem septembra, finalnom trkom u Karting centru u Jagodini, gde će biti proglašeni i najbolji u generalnom plasmanu, u svakoj od kategorija. Na kraju šampionata pobednici će dobiti najvrednija priznanja – besplatno G-Drive gorivo i set G-Drive proizvoda.

Foto: NIS

 

Ovog leta navijaj za svoje favorite i doživi G-Drive #takomoćno karting iskustvo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Lajović poražen i u dublu!
Tenis

Lajović poražen i u dublu!

Srpski teniser Dušan Lajović i Sumit Nagal iz Indije nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo muškog dubla na Vimbldonu.

03.07.2024

16:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija