• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.07.2024

09:50

Savršen odmor počinje izvan gradske vreve

Shutterstock

Društvo

Savršen odmor počinje izvan gradske vreve

Podeli vest

Idealno mesto za beg sa užarenog asfalta, od nesnosne sparine i gradske vreve, svakako je mir vašeg planinskog kutka, vikendice ili apartmana u kojima ćete otpočeti svoj savršen odmor, gde ćete obnoviti energiju i napuniti baterije za nove životne izazove. Zato vam je nesumnjivo posebno važno da to vaše izuzetno mesto za opuštanje i predah od svakodnevice bude bezbedno i zaštićeno od svih rizika kojima tokom godine može biti izloženo.

Kompanija "Dunav osiguranje", Glavna filijala osiguranja u Kraljevu, već dugi niz godina organizuje akciju osiguranja vikendica i stanova po promotivnim cenama na našoj poznatoj turističkoj destinaciji - planini Kopaonik. Ovog leta akcija se sprovodi od 26. jula do 31. avgusta, a agenti osiguranja te kompanije obilaziće vikend-naselja od 2. do 4. avgusta, u vreme održavanja lokalne manifestacije Dani borovnice i verskog praznika Sveti Ilija, koji tradicionalno obeležavaju „stari“ kopaonički vikendaši.

Kompanija "Dunav osiguranje" je za vlasnike vikendica i apartmana na ovoj prelepoj planini u akcijskom periodu pripremila popust od 10 posto uz mogućnost plaćanja premije na rate, kao i dodatne pogodnosti za one koji odluče da premiju plate odjednom.

Za vašu kuću ili apartman locirane na kopaoničkim padinama, te za stvari u njima, "Dunav osiguranje" nudi pokriće od osnovnih rizika požara, udara groma, eksplozije (osim eksplozije od nuklearne energije), oluje, grada, pada letilice, poplave i bujice, snežne lavine, izlivanja vode iz instalacija, loma stakla, provalne krađe, razbojništva, obične krađe, teške krađe, obesti ili zle namere trećih lica. Još manje ćete brinuti o bezbednosti svoje mirne luke i utočišta od gradske vreve ugovaranjem osiguranja i od dopunskih rizika zemljotresa, loma instalacija, udara nepoznatog motornog vozila i opšte odgovornosti.

Ukoliko želite da svoju oazu spokoja i mira na Kopaoniku zaštitite "dunavskom" polisom, zahtev možete uputiti Kompaniji "Dunav osiguranje" na imejl adresu kontaktcentar@dunav.com ili besplatno pozvati Kontakt centar te kompanije na broj telefona 0800 386 286, čime možete dobiti i dodatne informacije o ovoj akciji, kao i o drugim vrstama osiguranja iz njene bogate ponude. Stručni, ljubazni i posvećeni agenti te kompanije daće vam najbolji savet koje pokriće da izaberete, a polisa osiguranja vikendica i nenastanjenih stanova "Dunav osiguranja" garant je vašeg spokojnog, savršenog odmora u sigurnoj luci izvan gradske vreve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52