• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2024

07:12 >> 07:42

Stigao Lucifer! Srbija na udaru toplotnog talasa, a onda stiže veliki obrt!

EPA

Društvo

Stigao Lucifer! Srbija na udaru toplotnog talasa, a onda stiže veliki obrt!

Podeli vest

Danas će biti pretežno sunčano i toplo vreme, najavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), uz upozorenje na novi toplotni talas koji će zahvatiti teritoriju Srbije.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da ce danas maksimalna temperatura u Srbiji biti od 32 do 35 stepeni, a u nedelju i početkom sledeće sedmice od 33 do 38 stepeni Celzijusa.

Tokom narednih sedam dana u Srbiji, prema prognozi RHMZ, biće pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a ovaj toplotni talas je nazvan Lucifer.

Narandžasti meteo-alarm, koji oznacava opasno vreme, danas je na snazi u Pomoravlju, istocnoj i jugoistocnoj Srbiji i na Kosovu i Metohiji. 

Od srede malo svežije, pa ce maksimalna temperatura u vecini mesta biti do 36 stepeni.

U Beogradu danas maksimalna temperatura oko 33 stepena, a u nedelju i pocetkom sledece sedmice od 36 do 38 stepeni Celzijusa. 

Od srede malo svežije sa maksimalnom temperaturom oko 35 stepeni.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije! (VIDEO)
Live TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije! (VIDEO)

Kako se barata sa brojkama građana koji se okupljaju na protestima u Srbiji? Ko organizuje te proteste i šta im je pravi cilj? Da li je zapravo sve što vidimo jeste krčenje puta sa ciljem da se angažuje jedna vrsta mašinerije sa narativom za ono što će da usledi? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su zamenik glavnog urednika Informera Dejan Vukelić i analitičar medija Ištvan Kaić.

09.08.2024

13:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija