• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2024

13:48

Roditelji, znate li šta vam deca rade? Razvaljuju klupe i ljuljaške, a o prostakluku i da ne pričam! (FOTO)

Gradska opština Savski venac

Društvo

Roditelji, znate li šta vam deca rade? Razvaljuju klupe i ljuljaške, a o prostakluku i da ne pričam! (FOTO)

Podeli vest

Stanovnici Petlovog brda žale se na decu uzrasta 13-14 godina koja osim što prave uveče veliku buku, uništavaju i dečiji parkić.

- Park Petlovo brdo kod Petra Jovanovića i Rasinske, tačnije kod sivo-plavih solitera. Deca uzrasta 13-14 godina, oko 23 i 30h, ajde što divljaju, deru se, ostavljaju đubre, ali stvarno je sramota da uništavaju klackalice, ljuljaške koje koriste mala deca i koje naravno kad se polome ko zna kad će biti nove postavljene. Raspust je i sve je ok, ali roditelji da li znate šta vam deca rade. Nisam baba neka, imam troje male dece i baš zbog toga i kažem, jer taj park odnosno rekvizite koriste i moja deca - napisala je jedna Beograđanka u grupi "Serbilive Beograd".

Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM SERBIALIVE_BEOGRAD

 

Bilo je reakcija, ali i onih koji pravdaju ovo sramno ponašanje.

- Šta mogu da unište deca od 14 godina koja imaju 30 kg dajte saberite se, svi smo ovo radili, jedino ako niste odrasli u selu, jedino što može da bude žal jeste bacanje smeća okolo - navodi se u jednom komentaru.

Potom je stigao još jedan odgovor.

- I te kako mogu da unište, svako jutro posle njih je nešto umazano, ulepljeno, polomljeno, tobogan posut sa svim i svačim, pikavci i prazne flaše od sokova svuda, ljuljaške podignute da ne mogu da se spuste, a mala deca dođu i ne mogu da ih koriste, klupice razvaljene. Ne pričajte da ne mogu dace od 13, 14 i 15 godina da načine štetu, jer mogu! A da ne pričam o prostakluku koji izlazi iz usta! - glasi jedan od komentara


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Svetozar je kao beba bačen pored kontejnera, 58 godina traje misterija! U priči se pominje jedan policajac!
Društvo

Svetozar je kao beba bačen pored kontejnera, 58 godina traje misterija! U priči se pominje jedan policajac!

Bacili su me pored kontejnera u studentskom domu kada sam imao samo mesec dana, a ja i posle 58 godina godina tražim roditelje. Znam samo da sam rođen u Podgorici, tadašnjem Titogradu. Pronašao me je milicioner, čije ime nikad nisam saznao, i predao me Centru za socijalni rad. Ne znam da li sam bio obučen, u nekoj kesi, kutiji, stvarno ne znam. To nigde nije pisalo u tom dosijeu koji sam dobio nakon 30 godina - za Informer počinje priču poznati požarevački ugostitelj Svetozar Spasojević (58).

22.08.2024

08:34

sledeća vest

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija