• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2024

20:04

Nova programska šema Pink TV! Strane i domaće serije, kviz, predstave, dva rijalitija, ali i mnoga iznenađenja!

ATAIMAGES

Društvo

Nova programska šema Pink TV! Strane i domaće serije, kviz, predstave, dva rijalitija, ali i mnoga iznenađenja!

Podeli vest

Povodom 30 godina uspešnog rada Pink televizije, Željko Mitrović organizovao je konferenciju za medije tokom koje je predstavio novu programsku šemu za 2024/25 godinu.

Pored novih formata i unapređivanja Pink Media grupe, Mitrović je predstavio i koncept čak dva rijaliti programa koji će, uprkos tome što će emitovati na dve različite televizije, biti u sinergiji i konceptualnom saglasju.

- U ovoj sezoni očekuju vas mnoga iznenađenja u smislu strateških promena. Farma će biti srednji vek, jedno srednjovekovno selo, u kojem žive bez struje, sa životinjama, idu na spavanje u 22 časa, ustaju u 6 ujutru i otprilike kada idu na spavanje ovi drugi tek započinju. To smo napravili zbog gledalaca koji vole tu vrstu programa, da budu na jednom kanalu, a kada se to završi, pređu na drugi - rekao je Mitrović i dodao:

- Verujem da će i taj njihov interaktivni odnos biti veoma izražen i to na način na koji ispadnu iz ovog velikog, moćnog i savremenog rijalitija. Ove godine ovaj format će biti malo i tehnomanski, znači imaćemo životinje robote, dok ćemo na Farmi imati prave životinje. Videćemo ko će bolje proći.

Pored serijskog programa, koji će činiti strane, ali i serije u produkciji Pink televizije, Željko Mitrović na televizijski program vraća kviz koji će imati humanitarni karakter. 

Pomenuo je i svoje pozorište Odeon, kao i predstave koje će se naći na repertoaru.

Pogledajte video i upoznajte se još bolje sa novom programskom šemom Pink televizije:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(FOTO) Najnoviji snimci Titanika otkrili strašnu istinu, ali tu je i veliko otkriće! Pronđena "Dijana od Versaja!'
Svet na nogama

(FOTO) Najnoviji snimci Titanika otkrili strašnu istinu, ali tu je i veliko otkriće! Pronđena "Dijana od Versaja!'

Jedan od najpoznatijih brodova na svetu, 'Titanik', potonuo je u aprilu 1912. nakon što je udario u santu leda, što je rezultiralo gubitkom 1.500 života. Olupina Titanika je godinama bila jedna od najprepoznatljivijih u dubinama Atlantika, ali najnovije slike koje su snimili podvodni roboti otkrili su efekte sporog propadanja najpoznatije ograde broda nakon više od 100 godina pod morem.

03.09.2024

21:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija