• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

03.08.2018

13:33

ŠIPTARI SPREMAJU ZLO! PREDSEDNIK VUČIĆ zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog Kosova

Politika

ŠIPTARI SPREMAJU ZLO! PREDSEDNIK VUČIĆ zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog Kosova

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 8 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Sednica je sazvana za 4. avgust, dan kad je trebalo da bude formirana Zajednica srpskih opština (ZSO) na Kosovu, a postoje operativna saznanja da će Albanci uz pomoć NATO pokušati da zauzmu Gazivode.

Na sednici će se tako razgovarati o tome kako da se zaštite srpski interesi i narod na Kosovu i Metohiji.

Zbog informacije da bi u narednih 48 sati moglo da dođe do destabilizacije bezbednosne situacije na severu Kosova i Metohije, Kfor je u četvrtak u ranim jutarnjim satima prebacio deo opreme i tehnike iz svoje baze, u selu Mađunsko u opštini Vučitrn, na sever pokrajine.

(VIDEO) ŠTA SE TO KUVA NA KOSOVU?! Kosovska policija prekinula godišnje odmore, na jugu SRBIJE se dešava nešto VEOMA ČUDNO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luka

pre 5 godina

Nato prebacuje snage na sever ne da zaštite Srbe već njihove i šiptatske interese

ALO

pre 5 godina

Kakva panika i ludilo pa jedino šta se dešava je to da neće biti nikakve ZSO u Republivi Kosova iz jednostavnog razloga a to je taj da na Kosovo nema ni 5% srba i nema šta da traže veća prava od drugih manjina eto recimo HRVATSKE koje ima 2% i ne kuka nego ljudi žive u miru.

Sanja

pre 5 godina

Mislim da je kasno vec sutra... Odmah treba reagovati.

argamedon

pre 5 godina

pod hitno u rusko kineski bezbednosni vojni savez koji bi trebao da prosiri vojni savez sa nesvrstanima i dovesti ih sve da budu mirovna vojna misija posmatraca na Kosovu i da obezbedjuju mir na granici sa Kosovom. Ta nema potreba za Nato , Kfor i Euleks i oni mogu da napuste Kosovo tada Kosovu treba dati sansu i rok da se mirno reintegrise u srpsku drzavu .

bata

pre 5 godina

Pokusavaju da zaplase narod na KIM da sam napusti svoje domove

Ante

pre 5 godina

Gazivode spadaju pod granicu Kosova! Albanci smatraju ( prema svim zakonima od priznatih zemalja) da je sve njihovo, da srpske opštine na Kosovu pripadaju pod Kosovske-albanske zakone! U slučaju bilo kakvih provokacija od Srbije, NATO , Amerika i kosovska vojska UÇK, ( prema njihovom zakonu) odgovorit će vojno sa nekoliko hiljada aviona, hiljada raketa, tenkova, pešadije... Drugo pitanje, prema analizi srbijanskih tabloida i vlade, NIKO više neće da ratuje za Kosovo, moguće je da bi se našlo 10-15 dobrovoljaca, niko više!

Mirjana

pre 5 godina

Čvrsto stati uz predsednika Vučića i sačuvati mir i stabilnost u zemlji!

rusofil broj 1

pre 5 godina

Ako udare udarice na dan ustaske proslave da mogu zajedno da slave progon.Mene zanima nesto drugo:posto se KFOR vec prebacuje dali i sta mi prebacujemo?Ili ce nas opet iznenaditi.Valjda vise nema naivnih koji veruju da ce Kfor stititi Srbe.

Zlata

pre 5 godina

Odmah izvrsiti mobilizaciju u Srbiji ,nema cekanja Predsedniče ! Da se ne ponovi kao sa Milosevicem,kreni--stani !

Pavle

pre 5 godina

Predsednice, a zasto niste sazvali sednicu veceras, zasto ne podignete borbenu gotovost Armije, zasto ne priblizimo 1000 vojnika Gazivodama? Neka vide da ne treba da se igraju! Predsednice, pojesce nam usi ovako! Ako treba, treba.

kiza

pre 5 godina

Ajde sada da vidimo da li smo ozbiljni. Vucicu dizi avione i helikoptere u trenaznu misiju ka administrativnoj granici

Ivana

pre 5 godina

Znaju šiptara kada treba da udare na Srbiju, na san kada cela nacija tuguje, al su se malo zeznuli, vlada i predsednik rade i misle na bezbednost svojih građana.

Janko

pre 5 godina

Ako to urade,bolje za sve nas ostaviti zemlju i otići negde živeti bez imena i prezimena jer sa Kosovom i Metohijom smo rođeni i stvorili svoju veru i kulturu..ako to urade a ceo svet nezaustavi i dokaže postojanje ove civilizacije..bolje da odemo jer svi su postali sluge đavola

Miloš

pre 5 godina

Važno je reagovati na vreme i sprečiti nerede. Vučić vodi bezbednosnu politiku na pravi način!

boki

pre 5 godina

odgovornost,to se ceni.Toga razlikuje od zaapdnajcki placenika.Drugacije i zapad reaguje kad vide da nas predsednik odlucan da stane u odbranu naseg naroda.

acaacaic

pre 5 godina

Mudro ,pametno, hrabro i odmereno odgovoriti na svaku provokaciju. Sve resiti mirno i politickim putem.

Markoni

pre 5 godina

Pokušaću da budem realan. Ranije sam glasao uglavnom za demokratske opcije. Danas u životu ne bih glasao za Đilasa, Draškovića, Tadića, Čedu, da li treba da objašnjavam zašto? Od ovih novih opcija Dveri recimo , zgadili mi se nemaju politiku u koaliciju sa Đilasom???.Jeremić korumpiran , neobnjašnjivo bogat, novac iz ambasada. Janković naduvan, jednostavno totalno neubedljiv, kako bih rekao glumi frajera. Vučić danas ispred svih ne zato što je idealan , nego zato što ne maže oči,konkretan je , bori se. Uvek može bolje, ali ja ne vidim ni blizu nekog ko može da mu priđe

Jefimija

pre 5 godina

Mislim da je dosta bilo ratova, ovaj narod je u zadnjih 100 godina izgubio dosta dece ostade nas jedva 6 miliona treba da nas je bar 26 miliona :( Svaka čast svima koji se trude da održe mir da nam deca više ne ginu, ber ne bez preke potrebe.

Dobrica

pre 5 godina

Pripazite vi, braćo Srbi, na Preševo. Preševo je za Šiptare sada važnije od Severa.

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija