• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Tanjug

26.01.2020

19:54

NIKO NIJE IZNEO VIŠE LAŽI NI VIŠE MRŽNJE PREMA POLITIČKIM NEISTOMIŠLJENICIMA OD ĐILASA I NJEGOVIH ZAPOSLENIH: Vulin NAJTEŽE OSUDIO pozive na NASILJE!

Politika

NIKO NIJE IZNEO VIŠE LAŽI NI VIŠE MRŽNJE PREMA POLITIČKIM NEISTOMIŠLJENICIMA OD ĐILASA I NJEGOVIH ZAPOSLENIH: Vulin NAJTEŽE OSUDIO pozive na NASILJE!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da su Draganu Ðilasu uzor i demokrate samo stranaci koji "pljuju" po Srbiji.


- Teško je opisati gadosti koje svakog dana na račun porodice Aleksandra Vučića iznose Ðilas, Trifunović, Obradović. Ti ljudi nemaju drugu svrhu osim da odvratnim lažima unište porodicu Vučić. Roditelji, brat, supruga, deca, svi koji se prezivaju Vučić, predmet su laži koje treba da ih povrede i naruše porodični mir na koji svako ima pravo, osim porodice Vučić - naveo je Vulin u izjavi za javnost povodom otvorenog pisma Ðilasa ambasadoru SAD u Srbiji, u kome napada predsednika Srbije, a ambasadora osuđuje zbog gostovanja na televiziji Pink.

- Niko nije izneo više laži ni više mržnje prema političkim neistomišljenicima od Ðilasa i njegovih zaposlenih - istakao je Vulin.

Foto: Printscreen You Tube

 

CRNE SLUTNJE MIROSLAVA LAZANSKOG O NATO PAKTU SU SE OBISTINILE! Maršal Ogarkov je bio u pravu!


- Pristalicama SNS su pretili slanjem u logore, urinirali su im po grobovima, pretili silovanjem, tukli novinare Pinka, upadali sa motornim testerama u RTS, upadali u Univerzitet, zastavom razbijali prozore na Skupštini, upadali u Skupštinu, lagali da vojska gaji marihuanu u kokošinjcima - naveo je Vulin.

On napominje da "Ðilas vređa novinare, poziva na rušenje i paljenje Pinka, Informera, Studija B, tuži Večernje novosti, poziva na linč i zabranu rada nepodobnih".

- Kada god neki stranac ne ponovi svako slovo mržnje koje izgovara Ðilas, odmah se i on napadne, a kada stranci pljuju po Srbiji, onda su uzor i demokrate. Ðilas bi trebalo da nauči da u ovoj zemlji nije važno šta kažu ambasadori, ali jeste važno šta kažu građani Srbije - poručio je ministar i predsednik PS Aleksandar Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija