• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2020

22:05

POŽELEO SAM DA MENE NEMA, BIO SAM UPLAŠEN! Predsednik Vučić progovorio o noći kada je vodio sina Danila u bolnicu!

Politika

POŽELEO SAM DA MENE NEMA, BIO SAM UPLAŠEN! Predsednik Vučić progovorio o noći kada je vodio sina Danila u bolnicu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS-u otkrio je detalj iz privatnog života koji mu se dogodio tokom pandemije

Njegov sin Danilo bio je zaražen koronavirusom, a predsednik se prisetio i podelio sa gledaocima kako je izgledala noć kada ga je odveo u bolnicu.

PONOSAN SAM NA SVOJU DECU, DANILO JE VRLO DOBRO! Predsednik Vučić objasnio kako se njegov sin zarazio!

Na pitanje voditelja šta je naučio o sebi, ali i drugim stvarima u ovoj izolaciji, odgovorio je:

- “I one noći kada sam sina vodio u bolnicu… Rukavice, maske… Radio sam danonoćno i mučio se. Na ličnom planu shvatio da nema ništa važnije od dečijih života. Onu noć kad sam vodio sina u bolnicu, kad je imao temperaturu i saturaciju, visok pritisak, bio je uplašen... Shvatite da... Poželeo sam da mene nema, samo da bude sa njim sve u redu. Shvatite koliko je važno zdravlje - iskren je bio Vučić kome je koronavirus uzeo i bliske ljude: 

- I moj prijatelj Vlada Bjelogrlić, strašan momak, snažan... Ne plačem za sobom, nisam znao te noći šta ću od sebe. Sada ću i još više voditi računa o zdravlju, bolnicama, osoblju, da čuvamo živote ljudi. Ako je to neka pouka iz svega - objasnio je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Mi roditelji čije dete je bilo u životnoj opasnosti, mi odlično razumemo kako se predsednik Vučić osećao kad je saznao da je njegovo dete životno ugroženo.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija