• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2020

20:28

(VIDEO) ZNAJU I ONI DA SU PORAŽENI! Đilasova poza jasno govori da je i ON SVESTAN SVEGA!

Politika

(VIDEO) ZNAJU I ONI DA SU PORAŽENI! Đilasova poza jasno govori da je i ON SVESTAN SVEGA!

Podeli vest

Dragan Đilas okupio je danas svoje pristalice ispred Skupštine kako bi napali penzionere u vreme policijskog časa

Međutim, jedan potez Dragana Đilasa pokazuje da je on svestan da nema šanse da pobedi.

Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke objavio je video-snimak na svom profilu na Tviteru.

Na snimku se vidi lider Saveza za Srbiju koji je poželeo da bude Mesi, ma je sageo glavu, a ruke stavio preko kolena. 

Mesi ovu pozu primenjuje samo kada njegov tim izgubi utakmicu, pa se jasno može zaključiti da je Đilas svestan da je izgubio i da nema šanse za pobedu.

- Neko sa tribine je poželeo da bude Mesi - napisao je Janjušević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Zasto ne izaberu druge da predstavljaju njihove opozicione partije jer narod nema poverenja u one koji su vec bili u vladi ili gubili predjasnje izbore? Ali to je vrovatno nemoguce jer su te partije privatne.

milankukic

pre 4 godine

koliko znam postoji zakon o drzanju zivotinja i samo me interesuje ko je vlasnik onog psa koji je lajao na penzionere on trba da se kazni jer mora psa da drzi na povodcu i sa korpom

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija