• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2020

18:32

DRŽAVNI ORGANI, REAGUJTE! Đukanović potvrdio kriminalne radnje na ponovljenim izborima u Šapcu!

Politika

DRŽAVNI ORGANI, REAGUJTE! Đukanović potvrdio kriminalne radnje na ponovljenim izborima u Šapcu!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović potvrdio je na društvenoj mreži Tviter da je u Šapcu u toku kupovina glasova u organizaciji aktuelnog gradonačelnika Nebojše Zelenovića i pozvao državne organe da reaguju

 

- Na biračkom mestu 25 u Osnovnoj školi "Laza Lazarević" u Šapcu uhvaćen je član gradskog veća Dragan Nikolić Ćora kako kupuje glasove za Nebojšu Zelenovića. Nadležni državni organi najhitnije da reaguju. Ovo je skandal čime se sve služe Dušan Petrović i Nebojša Zelenović - napisao je Đukanović.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 3 godine

Ozbiljne manipulacije Petrovica i Zelenovica. Ne mogu da prihvate cinjenicu da ih narod ne zeli. Slazem se da je neophodna reakcija drzavnih organa!

Filip

pre 3 godine

Ovakve stvari se ne smeju tolerisati. Zelenović i Petrović treba da budu adekvatno sankcionisani.

Zoka

pre 3 godine

Kupovina glasova je krivicno dela na koje nadlezni organi moraju da reaguju. Takve stvari su nedopsutive!

BozaB

pre 3 godine

Tuzilastva sto pre da reaguju na takve radnje za koje ima dokaza.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija