• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2020

14:40

NIKOLA JOVANOVIĆ PORUČIO ĐILASU I JEREMIĆU: VI STE MALI, SUJETNI, NEDORASLI LJUDI!

Politika

NIKOLA JOVANOVIĆ PORUČIO ĐILASU I JEREMIĆU: VI STE MALI, SUJETNI, NEDORASLI LJUDI!

Podeli vest

Nekadašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović danas je na Tviteru, povodom najnovijih podela u opoziciji, poručio liderima Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu da su Mali, sujetni, nedorasli ljudi


- Iz vesti se vidi da se nastavlja fragmentisanje opozicije. Meni je ovaj scenario bio jasan još krajem juna i bio sam protiv. Nisam želeo da učestvujem u razbijanju ideje o zajedničkom nastupu opozicije na sledećim fer izborima. Mali, sujetni, nedorasli ljudi - napisao je Jovanović pokrenuvši polemiku na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sara

pre 3 godine

Sram vas bilo, obogatili ste se od politike, i opet bi hteli, lopuže!!!.

Žigolo

pre 3 godine

Vučić će da drži vlast dokle mu se bude htelo pored ovakve opozicije gde ima 4 opoziciona lidera a minimum 8 kolona jer svi oni, čak i u svojim redovima, nemaju kontrolu. Uz toliku sujetu, samoljublje i neutoljivu želju za vlašću nemaju oni ni teoretske šanse da na bilo koji način ugroze SNS. Pre 20 godina onaj i onakav DOS je bar imao nekakvu ponudu i ideju dok ovi danas nemaju baš ništa osim mržnje i želje za vlašću.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija