• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.01.2021

16:22

ĐILAS SE NIJE OBOGATIO PRE POLITIKE! Marković oštro reagovao na tvrdnje lidera SSP!

Politika

ĐILAS SE NIJE OBOGATIO PRE POLITIKE! Marković oštro reagovao na tvrdnje lidera SSP!

Podeli vest

Aleksandar Marković, član GO SNS i narodni poslanik kaže da su neistinite tvrdnje lidera Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa o tome da je on bio bogat kad je ušao u politiku

U saoepštenju koje je medijima dostavila informativna služba SNS, Marković, naime, tvrdi, da je "Đilas u politiku ušao kao propali češki preduzetnik sa 74 hiljade evra, ženinom kućom i polovnim autom, te da je iz politike izašao sa 25 miliona evra u nekretninama".

"Zaključak je da je Ðilas imao 619 miliona razloga da uđe u politiku, a iz isto toliko želi da se opet dočepa vlasti", navodi Marković u saopštenju.

Dodaje, međutim, da je je rejting Đilaš kod građana Srbije gotovo na nuli, te da on pokušava da "zavara birače pričama da su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka izgubili podršku većine građana Srbije iako je lista Aleksandar Vučić - za našu decu ostvarila istorijski rezultat u Srbiji pre, tek nešto više od pola godine".

To se, dodaje Marković, dogodilo na izborima na kojima "Ðilas nije smeo da učestvuje u strahu od potpunog političkog debakla, pa se krio iza nekakvog besmislenog bojkota i prizivao razne krvave scenarije, jer nasilje je jedino što nudi građanima, pored sopstvenog besomučnog bogaćenja".

Marković zaključuje da građani Srbije dobro znaju i "po zlu pamte rezultate Dragana Ðilasa i njegovih pajtaša" iz vremena kada su vladali Srbijom i kada je postojao samo jedan interes - Ðilasov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

АКО ИКАД ЂИЛАСОВИ ДОЂУ НА ВЛАСТ НИКАКО НЕЋЕ ДИРАТИ ОВЕ КОЈЕ САД ОПТУЖУЈУ ЗА НАЈВЕЋЕ ЗЛОЧИНЕ.ТАКО ТО РАДЕ ЛОПОВИ МЕЂУСОБНО.''ЈА НЕДИРАМ ТЕБЕ ,ЦЕХ ПЛАЋА ГЛУПИ НАРОД !!!,ТИ НЕДИРАШ МЕНЕ''

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija