• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2024

10:54

PANIKA I HISTERIJA: Ustaški i islamistički mediji teško podneli Makronovu posetu i Vučićev diplomatski uspeh

Ata images / Reuters

Politika

PANIKA I HISTERIJA: Ustaški i islamistički mediji teško podneli Makronovu posetu i Vučićev diplomatski uspeh

Podeli vest

Poseta francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji i dogovori koje su postigli Beograd i Pariz do koske su zaboleli dežurne srbomrsce iz regiona!

O tome svedoči i pisanja medija u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, koji ne mogu da podnesu to što Srbija posle Makronove posete nedvosmisleno postaje najveća vojna i ekonomska sila u ovom delu sveta.

Foto: Ata images / Reuters

 

 

Zagrebački Večernji list objavio je tekst Zorana Vitasa pod naslovom "Izleda da Srbija ima moćnog zaštitnika", dok Jutarnji list priznaje da je Srbija dobro naoružana.

Foto: Ata images / Reuters

 

 

Čak i hejterska Slobodna Bosna, propagandno glasilo Sarajeva i dežurni antisrpski medij, takođe piše da Srbija postaje dobro naoružana, doduše, u skladu sa gebelsovskim načelima propagande, to priznanje mora da "začini" tvrdnjom da je Srbija "ekološka bomba".

Foto: Ata images / Reuters

 

 

Kada se sve uzme u obzir, jasno je da komšije ne mogu da podnesu napredak i razvoj Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija