• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

11:38

SRBIJA JE BOLESNIK! Ustaško-islamistička hajka na Vučića ne posustaje: Hrvatski novinar u akciji brutalnog blaćenja Beograda!

printscreen

Politika

SRBIJA JE BOLESNIK! Ustaško-islamistička hajka na Vučića ne posustaje: Hrvatski novinar u akciji brutalnog blaćenja Beograda!

Podeli vest

Regionalna medijska hajka protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u punom je jeku!

Crnogorski portal Analitika, ideološki naslednici crnogorskog ustaše Sekule Drljevića, objavili su intervju sa hrvatskim novinarom Vladom Vurušićem koji je dobijeni prostor iskoristio za brutalno blaćenje Srbije i njenog predsednika.

Kao po komandi, ubrzo potom isti tekst je prenela i islamistička Slobodna Bosna, mediji koji svaku priliku i svako opskurnu ličnost koristi kako bi napao Srbe, Srbiju i njene državne funkcionere.

Foto: printscreen

 

 

O intervjuu kojeg bi se postideli i gebelsovski propagandisti, ustaški novinar između ostalog tvrdi i da je Srbija "bolesnik", a predsednik Srbije najveći "remetilački faktor u regionu".

- On sve vreme izigrava stabilnost i mirotvorca, a zapravo je nastavljač memorandumske i Miloševićeve velikosrpske politike iz 90-ih godina 20. veka, sada pod nazivom „srpski svet". Vučić silom želi nastaviti ili reanimirati tu zlokobnu, propalu politiku, koja je izazvala i podstakla ratove bivše Jugoslavije i on je nastavlja, samo u novim okolnostima i oblicima - isijava čistu mržnju Vurušić.

Foto: printscreen

 

 

Uz to, Vurušić ponavlja i mantre o Crnoj Gori kao srpskom protektoratu koji podseća na Belorusiju.

- Vučić sigurno ne želi da Crna Gora, nakon NATO-a, uđe i u EU, pogotovo ne pre Srbije. To je i jedan od glavnih ciljeva beogradske politike i njenih crnogorskih poltrona, čemu svedoči i planski smišljena Rezolucija o Jasenovcu - ponavlja hiljadama puta demantovane mantre Vurušić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!
Live TV

Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!

Ono što nam se do juče činilo nemoguće, danas je došlo u Srbiju. Ako ovako nastavimo, ješćemo insekte! Zašto je Zapadu jako važno da uništi pravoslavnu crkvu u Rusiji i pravoslavlje uopšte? Na ovu temu u "Info danu" govorio je istoričar Goran Šarić. U drugom delu emisije priključili su se i Marko Lakić, novinar i ekonomista Nebojša Berak.

21.08.2024

19:24

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kapitulacija Kijeva znači rat sa "Blekrokom"! Putin i Rusija se spremaju za ključnu bitku, ali ne sa Ukrajinom i Zapadom!
Nimalo naivno!

Kapitulacija Kijeva znači rat sa "Blekrokom"! Putin i Rusija se spremaju za ključnu bitku, ali ne sa Ukrajinom i Zapadom!

Jedno od najvažnijih pitanja koja muče ne samo naše zaklete zapadne prijatelje, već i masovnog Rusa, jeste šta su tačno planovi Kremlja za Ukrajinu. Jer od toga će zavisiti trajanje Specijalne operacije, broj novih regiona, prihodi stanovništva, obim izgradnje za obnovu infrastrukture uništene ratom i ukrajinskom vlašću i još mnogo, mnogo toga.

21.08.2024

18:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija