• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2021

14:59

KOMLENSKI: Svako dobročinstvo Aleksandra Vučića prema dosovcima mu se obije o glavu!

Politika

KOMLENSKI: Svako dobročinstvo Aleksandra Vučića prema dosovcima mu se obije o glavu!

Podeli vest

Narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski reagovao je na uvrede i laži koje je Milan St. Protić izneo na račun predsednika Vučića i Srbije u listu "Danas"

- Svako dobročinstvo Aleksandra Vučića prema dosovcima obije mu se o glavu. Vučić, kao pristojan i čestit čovek nikada ne bi rekao šta je za koga učinio, pa tako ni za nesrećnog St. Protića. Svašta smo preturili preko glave, ali najteže je bilo preživeti petooktobarske puževe golaće, beskičmenjake i pajtose Milana St. Protića, "gladnih očiju“, a na vlasti - istakao je Komlenski. 

On je rekao da St. Protić sada vređa, ali nije tako govorio kada je Vučić popustio njegovim cviljenjem i moljakanjem da, kako navodi ostane "još malo ambasador u Švajcarskoj, bar dok mu dete ne završi školovanje". 

- Očigledno nisi ni to dobročinstvo zapamtio, a tako kao ti se zaista ponašaju samo prostaci koji jedino što umeju je da seju zlo i mržnju. Jedno si, ipak, u pravu, moralni kepecu od dva metra, za sve nesreće ovog naroda krivi ste vi petooktobarci - istakao je Komlenski odgovarajući na uvrede i laži Milana St. Protića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bane

pre 3 godine

Rekao bi pusti budalu da pase travu ali neverovatno je kako sve te spodobe po komandi skaču, on, Turajlić...... razni tipovi iz stranaka za koje niko ne zna čak i predsednik SANU.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KORONA POLITIKA!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KORONA POLITIKA!

Ispostaviće se da je korona najbolja mera državnih politika. Sada se, u vreme pandemije, jasnije nego ikada pre vidi ko je ko i šta je ko. Sada je, da odmah pređemo na stvar, sasvim očigledno koliko zapravo vredi suverena država koja iznad svih drugih interesa stavlja interes svoga naroda. Sada se, da budemo sasvim konkretni, pokazuje koliko je mudra i dalekovida politika aktuelnog srpskog rukovodstva

31.01.2021

10:21

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija